17/11/2021 | Barcelona | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Com cada any, Casa Àsia col·labora amb LOOP BARCELONA, el festival de videoart de la ciutat, i en aquesta edició ho fa amb dos programes propis: el primer consisteix en dues trobades professionals tancades; i el segon a l’acte de presentació de l’ULSAN ART MUSEUM de Corea, per Jinsuk Suh, el director. És el museu de nova creació per al desenvolupament del Media Art que ben aviat es convertirà en el museu de referència internacional per a l’art digital.

Trobades professionals tancades

Dimecres 17 de novembre 2021
Primera Trobada , de les 16h00 a les 17h30h
Segona Trobada, de les 18h00 a les 19h30h

Els temes que es tractaran respectivament a les dues trobades professionals tancades relacionen les pràctiques artístiques actuals i les avantguardes artístiques, representatives de les noves tendències, i la producció en vídeo. El debat continua vigent i comptarà amb la participació activa dels convidats a cada sessió.

1. Is video still the art form of the moment? If so, what is its role in today art practices and is it essential to become an artist?

2. Narratives that can only be captured on video and those that need to be validated through film. Which borders separate film and video?

LOOP Talks

Conferència: “Estratègies per la creació d’un museu del futur”
per Jinsuk Suh, director de l’ULSAN ART MUSEUM (Corea)
Presentació a càrrec de Menene Gras Balaguer, directora de Cultura i Exposicions de Casa Àsia

Jinsuk Suh, exdirector del Nam June Paik Art Center, farà una presentació del projecte de museu de nova creació que estarà dedicat al Media Art a Ulsan. Art, Ciència i Tecnologia són paraules clau per a un projecte en què s’entén el canvi de rol que ha de complir el museu del futur.
Idioma: Anglès.

17/11/2021 – 18/11/2021
Trobades professionals tancades:
Dimecres 17 de novembre de 16h a 19.30 h. CET
Conferència Jinsuk Suh:
Dijous 18 de novembre 2021 a les 11.30 h. CET
Auditori de La Pedrera – Casa Milà
Pg. de Gràcia, 92
Barcelona
Inscripcions a la web del LOOP:
https://loop-barcelona.com
LOOP Barcelona amb la col·laboració de Casa Àsia