02/12/2021 | Madrid | Activitats > Política i societat
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Amb la ciutat sagrada de Benarés com a teló de fons, El destino y el dharma. Una vida en la India tradicional ens apropa, a través de les pròpies vivències dels autors, als aspectes menys coneguts de la vida a l’Índia (els costums i els rituals, la família, el camp, la religió, la gastronomia, entre d’altres) així com a l’espiritualitat hindú en què Árati Náyak i Álvaro Enterría es van endinsar.

En narrar també aquest itinerari interior, a través de les pàgines coneixerem més en profunditat l’hinduisme tradicional en els aspectes quotidians i metafísics.

Paraules de benvinguda:
Elvira Bodi, coordinadora de Programes del Centre Casa Àsia-Madrid

Participen:
Cristina Iglesias, poeta
Álvaro Enterría i Árati Náyak, autors del llibre El destino y el dharma. Una vida en la India tradicional (José J. d’Olañeta, Editor – 2021)

Sobre els autors:

Árati Náyak i Álvaro Enterría es van conèixer i es van casar a l’Índia, on aquest últim hi ha viscut més de 30 anys.

Enterria va viatjar per primera vegada a l’Índia el 1981. El que va començar com una experiència viatgera sense més ni més acabaria convertint-se en l’eix de la seva vida. La seva experiència de dècades al país li ha permès escriure diversos llibres que han esdevingut referència ineludible per a tots els interessats en aquesta cultura, entre els quals destaca l’Índia per dins. Una guia cultural per al viatger, que ja porta 16 edicions.

Àrati Náyak poc podia imaginar que la seva vida en un petit poblet donaria un tomb en acabar casant-se amb un estranger pels capricis del destí.

Després de 25 anys de matrimoni, la història de tots dos ha esdevingut un llibre que mostra, amb riquesa de detalls i emoció, els moments claus d’aquesta aventura.

02/12/2021

Dijous 2 de desembre de 19.00 h a 20.30 CET

Centre Casa Àsia-Madrid
c/ Mayor, 69
Madrid

Activitat gratuïta.

Casa Àsia