28/03/2023 | Barcelona | Activitats >

El Poke és un plat originari de Hawaii que va néixer gràcies als pescadors que complementaven els talls de les captures del dia amb diferents aliments. A partir de l’aportació de residents japonesos a Hawaii, van sorgir variants que barrejaven el poke amb la gastronomia japonesa.

La paraula “poke” significa tallar o llescar, molt adequat per al cas, ja que tots els ingredients que formen l’amanida estan tallats i se serveixen en un bol. És un plat molt nutritiu que combina el peix cru o marinat amb diversos ingredients com ara arròs, quinoa, vegetals, fruites, alga wakame o brots de soja, entre d’altres, ia més fàcil i ràpid de preparar. L’ingredient principal és el peix, que pot ser tonyina, salmó o pop.

En aquest taller aprendrem pas a pas a fer un Poke Bowl, un plat híbrid amb arròs japonès i peix, verdures i algues; i per acompanyar, prepararem la tradicional sopa de miso.

Cal portar:
– Davantal i un drap de cuina

Professora:
Miho Miyata, graduada en Nutrició. Des de 1999 fa classes de cuina japonesa a Barcelona a diversos centres cívics, a la Universitat Politècnica de Catalunya ia locals privats. També col·labora amb diversos restaurants, banquets de casaments, jornades de gastronomia i tallers de cuina a diverses edicions del Saló del Manga.

Inscripcions tancades

28/03/2023

Dimarts 28 de març, de 18.30 h a 20.30 h CET

Centre Cívic Parc Sandaru
c/ Buenaventura Muñoz, 21
Barcelona

Preu: 15 euros + 7 euros (material)

L’import del material s’haurà de pagar directament a la professora abans de l’inici del taller

Casa Àsia, amb la col·laboració del Centre Cívic Parc Sandaru