21/02/2023 | Barcelona | Activitats >

La cuina tailandesa es caracteritza per ser exòtica i deliciosa, gràcies a la combinació del dolç, agre, salat i picant. És habitual que en un mateix plat es barregin diferents sabors. A més, acostumen a incloure herbes aromàtiques fresques a l’últim moment per donar frescor als plats i accentuar els sabors, com la cúrcuma, el xile, tamarinde, coriandre o cibulet.

A Tailàndia hi ha una enorme varietat de cuines regionals. Els plats més picants es cuinen a les zones del sud, de més influència índia. I al nord, a causa del clima fred que tenen, conté més greix. Al nord-est, per exemple, els sabors són més salats i picants. En aquest taller, aprendrem pas a pas a cuinar un plat típicament tailandès, el Kaeng kiew wan kai que és un pollastre al curri verd i com a entrant una amanida de tonyina cruixent amb mango i amaniment típic thai.

Cal portar:
– Davantal i un drap de cuina

Professora:
Arun Thongmun, originària de Phetchaburi, a uns 100 quilòmetres de Bangkok, on va aprendre a cuinar en un menjador oficial del govern i més tard en un hotel a Bangkok. Fa 24 anys que viu a Barcelona i ha treballat a diferents restaurants tailandesos de la ciutat comtal.

Inscripcions tancades

21/02/2023

Dimarts 21 de febrer, de 18.30 h a 20.30 h CET

Centre Cívic Parc Sandaru
c/ Buenaventura Muñoz, 21
Barcelona

Preu: 15 euros + 7 euros (material)

L’import del material s’haurà de pagar directament a la professora abans de l’inici del taller

Casa Àsia, amb la col·laboració del Centre Cívic Parc Sandaru