19/04/2021 | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Tailàndia, Malàisia i Singapur són països amb una tradició culinària molt similar i fortament influenciats per la cuina de la Xina i de l’Índia. Els seus plats són el resultat d’una combinació constant entre salat, dolç, àcid, amarg i picant: una explosió de sabors per al paladar!

En aquest taller començarem a descobrir aquesta àrea gastronòmica tan variada i apassionant.

Programa:

1a sessió:

  • Característiques gastronòmiques comunes
  • Influència de la cuina índia
  • Influència de la cuina xinesa
  • Les aromes que omplen la cuina: les herbes i les espècies
  • Umani i salat: les salses i els condiments
  • Dolç i agre: textures i intensitat
  • Estris
  • Introducció als mètodes de cocció
  • Street food

2a sessió:

  • Tipus d’arròs i de pasta
  • Hortalisses i altres aliments essencials
  • La pasta de curri (curri paste)
  • Els vins
  • Elaboració de la sopa Tom Yum
  • Anècdotes
  • Recomanacions (llibres, pel·lícules, llocs, etc.)

No cal que disposin de cap material ni ingredients ja que es tracta d’un taller teòric.

Aquest taller s’emmarca en el programa d’el Gastrofestival 202, singular cita gastronòmica que tindrà lloc del 17 d’abril a el 2 de maig promoguda per l’Ajuntament de Madrid i Madrid Fusión.

El Gastrofestival permet gaudir any rere any d’experiències gastronòmiques culturals úniques vinculades a la literatura, l’art, el cinema i a el coneixement d’altres identitats.

Impartit per Claudio Masala cuiner professional i viatger, apassionat pel sud-est asiàtic i la seva gastronomia. Des del 2011 imparteix tallers de cuina, organitza esdeveniments gastronòmics i treballa en restaurants i per a esdeveniments d’street food a Barcelona.

19/04/2021

Dilluns 19 i 26 d’abril de 18.00 h a 19.30 h
Inscripcions obertes.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir.

20 euros.

Casa Àsia