19/01/2022 | Madrid | Activitats > Política i societat
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Amb motiu de la publicació de Miradas de Irán. Historia y cultura (Catarata, 2021), especialistes en iranologia analitzaran en aquesta taula rodona diferents aspectes històrics, literaris i cinematogràfics per ajudar a comprendre amb més claredat l’Iran d’ahir i avui.

Els participants faran un recorregut pels eixos del llibre, fruit de la cooperació universitària entre centres espanyols i iranians, sense oblidar les relacions històriques entre Espanya i l’Iran des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat en funció de l’escenari polític del moment.

Presenta:
Emilio de Miguel, director del Centre Casa Àsia-Madrid

Participen:

Fernando Camacho, doctor en Història per la Universitat Autònoma de Madrid i la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile. Actualment és professor del Departament d’Història Contemporània de la UAM.

Farshad Zahedi, professor del Departament de Comunicació de la Universitat Carlos III de Madrid. Doctor en Història del Cinema per la UAM.

Fernando Escribano, professor a l’Àrea d’Història Antiga de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAM. Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Madrid i La Sapienza de Roma.

Modera:

Tea Vardosanidze, presidenta de la Societat Espanyola d’Iranologia des del març del 2020. Doctora per la Universitat Autònoma de Madrid en Estudis Artístics, Literaris i de la Cultura. Diploma de postgrau en Llengua i Literatura Persa per la Universitat Ivane Javakhishvili de Tbilisi. Traductora i intèrpret de llengua persa.

Segueix l’acte en directe:

19/01/2022

Dimecres 19 de gener de 19.00 h a 20.00 h CET

L’acte podrà seguir-se en streaming pel nostre canal de YouTube, i també presencialment al nostre Centre Casa Àsia-Madrid (c/ Mayor, 69, Madrid). Si vols assistir a l’acte cal inscripció prèvia.

Activitat gratuïta.

Casa Àsia, amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Madrid, Societat Espanyola d’Iranologia i Los Libros de la Catarata.