17/01/2023 | Activitats > Oci
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

La Mediateca de Casa Àsia amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d’autors xinesos. Les tertúlies literàries guiades pretenen crear un grup de persones interessades a compartir la lectura i el comentari d’obres d’escriptors dirigides per una experta que ens ajudarà a analitzar l’obra de l’autor/a i la repercussió que ha tingut a la literatura i al seu entorn socioeconòmic i cultural.

Cada mes es proposarà una lectura i el dia de la tertúlia els participants juntament amb la conductora de la sessió, comentaran les impressions que els lectors hagin tingut de la lectura, la connexió que han trobat entre la història, els personatges i la seva pròpia vida.

Aquestes sessions s’impartiran en format en línia i gratuïtes, d’octubre a gener.

La tertúlia serà guiada per Belén Cuadra Mora, llicenciada en Traducció i Interpretació i màster en Estudis d’Àsia Oriental per la Universitat de Ganada. Va viure quinze anys a la Xina, on es va formar en llengua i cultura xineses a la Universitat d’Estudis Estrangers de Pequín i va treballar com a traductora i intèrpret de l’Ambaixada d’Espanya. Ha traduït a espanyol obres de Yan Lianke, Qiu Miaojin i Lao She, entre altres autors. Actualment compagina la traducció de llibres amb un doctorat sobre lingüística xinesa i traducció literària.

Tertúlia literària xinesa: «Cuentos de Liao Zhai», de Pu Songling

Dimarts 18 d’octubre de 18.30 h a 20.00 h CEST

Tertúlia literària xinesa: «Días, meses, años» de Yan Lianke

Dimarts 15 de novembre de 18.30 h a 20.00 h CET

Tertúlia literària xinesa: «El camello Xiangzi» de Lao She

Dimarts 13 de desembre de 18.30 h a 20.00 h CET

Tertúlia literària xinesa: “Matar al marido” de Li Ang

Dimarts 17 de gener de 2023 de 18.30 h a 20.00 h CET

17/01/2023

Consultar dates.

Online.

Activitat gratuïta.

Casa Àsia, amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona i DigiTrans