02/03/2021 | Activitats > Política i societat
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Amb motiu de la publicació del llibre Història de la Xina contemporània. De les Guerres de l’opi als nostres dies (Síntesi 2018), Casa Àsia organitza una taula rodona amb l’autor, Raúl Ramírez-Ruiz, i amb Antonio Rubio, president de l’Associació de Periodistes d’Investigació sobre les claus històriques que ens ajudin a entendre la Xina actual: el seu llegat històric, la creació del Partit Comunista xinès que compleix aquest any el seu primer centenari, la Fundació de la República Popular de la Xina i les claus de futur de cap a on es dirigeix la segona economia més gran de la planeta en la seva competència amb la fins ara superpotència americana.

Presenta:
Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius de Casa Àsia.

Ponents:

Raúl Ramírez Ruiz, director del Grup d’Investigació Relacions Xina-Espanya, 1864-1911, de la URJC, professor del màster universitari en Unió Europea i la Xina, Universitat Rei Joan Carles UDIMA. Membre de la International Confucian Asociation (ICA) i membre de la Junta Directiva de la Catedra Xina. Director Acadèmic de Transparència i Bon Govern de la URJC.

Antonio Rubio, president de l’Associació Periodista Investigació (API). Director del màster en Periodisme El Mundo / Universitat CEU San Pablo. Director del màster en Periodisme d’Investigació, Dades i Visualització / Universitat Rei Joan Carles / El Mundo, Ex sotsdirector del diari El Mundo i ex redactor en cap de la revista Cambio 16.

Podràs seguir també aquest webcast a Youtube en aquesta mateixa pàgina el dia i hora indicats:

02/03/2021

Dimarts 2 de març a les 19.00 h
Inscripcions obertes.

Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Activitat gratuïta.

Casa Àsia