05/05/2020 | | Activitats > Economia i empresa

Un dels principals focus d’atenció per entendre el futur de l’economia global està posat a la Xina. Després de l’impacte inmediat de la crisi sobre l’ocupació, el consum, les cadenes de subministrament, el turisme, la digitalització, les inversions estrangeres … una part substancial de la recuperació passarà per la reactivació de l’economia xinesa. Les opinions a l’respecte s’han multiplicat, pel que hem buscat una de les veus espanyoles més autoritzades sobre la matèria per tractar de donar resposta a preguntes com:

• Com estan responent Xina a les conseqüències econòmiques de la pandèmia?
• Hi haurà un canvi substancial del seu paper en les economia mundial? o ¿simplement es aprofundiran algunes de les tendències prèvies?
• Què poden fer els governs, les empreses i els emprenedors europeus a l’respecte?

A càrrec de:

Pedro Nueno és Doctor en Administració d’Empreses per la Universitat de Harvard. És Professor de el Departament d’Iniciativa Emprenedora de l’IESE. Va ser fundador i és actualment president Honorari de la China Europe International Business School (CEIBS), escola líder de direcció d’empreses a Àsia, amb seus a Xangai, Beijing, Shenzhen, Accra, Zuric. Durant sis anys (2005-2011) va formar part de l’Visiting Committee de la Harvard Business School. Ha estat membre de Consell de moltes empreses a Espanya, Estats Units i altres països.

05/05/2020
Dimarts 5 de maig a les 18.00
Inscripcions obertes.
Online. 24 horas abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir.
Activitat gratuïta amb inscripció prèvia.
Casa Asia amb la col·laboració de la Fundación Consejo España China