19/11/2020 | Activitats > Política i societat

Per causes de força major alienes a Casa Àsia, la conferència «El sistema de salut coreà i la indústria biosanitària de Corea de Sud: respostes a una gestió eficient del COVID19» prevista per al 19 de novembre, es posposa fins a nou avís. Informarem de la nova data de seguida que ens sigui possible. Disculpeu les molèsties.

Amb motiu de la commemoració dels 70 Anys de l’establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i la República de Corea, abordarem les característiques del sistema de salut coreà, les reformes realitzades en el mateix des de l’any 2000, i les principals actuacions dutes a terme en salut pública.

S’analitzaran, a més a més, els plans de modernització i impuls que s’han dut a terme en la indústria biosanitària de Corea de Sud i tots els aspectes relacionats amb la intel·ligència artificial, big data i real world evidence sobre la gestió sanitària del COVID-19 al país asiàtic. De la mateixa manera, es farà una breu ressenya de les relacions en aspectes sanitaris entre Espanya i Corea.

Paraules de benvinguda:
Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius de Casa Àsia

A càrrec de:
Álvaro Hidalgo, director del grup de recerca d’Economia de la Salut de la Universitat de Castella La Manxa (UCLM) i president del Centre Espanyol d’Investigacions Coreanes i la Fundació Weber.

19/11/2020
Dijous 19 de novembre de 19.00 h a 20.30 h
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir.
Activitat gratuïta.
Casa Àsia, amb la col·laboració de la Universitat de Màlaga.