19/05/2022 | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Corea està consolidant el seu paper com a potència cultural en música, còmic i sèries, tot aconseguint una presència popular. Però arriba aquest boom a la literatura? En aquest segon webinar del II Cicle de Conferències: Estudis Globals de l’Àsia Oriental s’analitzarà la situació actual de la literatura coreana a Espanya i en espanyol.

A través d’un programa de conferències impartides per especialistes destacats del Programa d’Estudis d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona, el II Cicle de Conferències: Estudis Globals de l’Àsia Oriental analitza les dinàmiques socials, culturals, polítiques i econòmiques que emergeixen des de l’Àsia Oriental i que influeixen a la resta del món, convertint aquesta àrea en el motor més dinàmic de la globalització.

El cicle és organitzat pel Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per Casa Àsia, amb la col·laboració del grup de recerca GREGAL (UAB).

El Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la UAB és un màster pioner en la formació de professionals experts en les interaccions socioeconòmiques, polítics culturals i mediambientals amb Àsia Oriental, i ofereix una formació interdisciplinària, connectada amb l’entorn professional internacional.

Presenta:
Yasmín Paricio, coordinadora de Política, Societat i Programes Educatius, Casa Àsia

Modera:
Manuel Pavón-Belizón, professor associat, Departament de Traducció i Interpretació i Estudis d’Àsia Oriental, UAB.

Conferència a càrrec de:
Dra. Ester Torres Simón, lectora Serra Húnter UAB, Doctora en Traducció i Estudis Interculturals per la Universitat Rovira i Virgili de Barcelona (URV) i llicenciada en Traducció i Interpretació (anglès, japonès) per la UAB. Després d’haver estat docent a la Chonbuk National University (República de Corea), la Universitat de Yonsei (República de Corea), la Universitat Europa de l’Atlàntic, la URV i professora col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya, actualment és professora de coreà a la UAB i centra la investigació en la circulació de literatura coreana i la traducció indirecta.

Segueix l’acte en directe:

19/05/2022

Dijous 19 de maig a les 18.00 h CEST

Online. 24 hores abans de l’acte, les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Comprova la teva safata de correu no desitjat si no l’has rebuda.

Activitat gratuïta.

Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB) i Casa Àsia, amb la col·laboració del Grup d’Investigació GREGAL (UAB)