02/06/2022 | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

En els darrers anys una nova generació d’escriptors xinesos de ciència ficció ha estat aclamada a nivell internacional i alhora el país s’ha tornat un dels més fructífers pel que fa a innovació tecnològica. En aquest tercer webinar del II Cicle de Conferències: Estudis Globals de l’Àsia Oriental veurem com aquests fenòmens s’han vist reflectits a la recent producció artística del país.

A través d’un programa de conferències impartides per especialistes destacats del Programa d’Estudis d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona, el II Cicle de Conferències: Estudis Globals de l’Àsia Oriental analitza les dinàmiques socials, culturals, polítiques i econòmiques que emergeixen des de l’Àsia Oriental i que influeixen a la resta del món, convertint aquesta àrea en el motor més dinàmic de la globalització.

El cicle és organitzat pel Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per Casa Àsia, amb la col·laboració del grup de recerca GREGAL (UAB).

El Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la UAB és un màster pioner en la formació de professionals experts en les interaccions socioeconòmiques, polítics culturals i mediambientals amb Àsia Oriental, i ofereix una formació interdisciplinària, connectada amb l’entorn professional internacional.

Presenta:
Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius, Casa Àsia

Modera:
Ester Torres-Simón, lectora Serra Húnter UAB

Conferència a càrrec de:
Dr. Roberto Figliulo, prof. MUGEAO-UAB, professor d’Història de l’Art d’Àsia Oriental a la UAB ia la Universitat Pompeu Fabra. La seva investigació se centra en la producció fotogràfica contemporània xinesa, i ha publicat els seus resultats en revistes com Yishu – Journal of Contemporary Chinese Art.

Segueix l’acte en directe:

02/06/2022

Dijous 2 de juny a les 18.00 h CEST

Online. 24 hores abans de l’acte, les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.

Comprova la teva safata de correu no desitjat si no l’has rebuda.

Activitat gratuïta.

Màster Oficial en Estudis Globals d’Àsia Oriental de la Universitat Autónoma de Barcelona (UAB) i Casa Àsia, amb la col·laboració del Grup d’Investigació GREGAL (UAB)