Casa Àsia

Accessos directes



Cap_casaasia
Infantil > Burfi, un postre amb forma de diamant

Burfi, un postre amb forma de diamant

Receptes de cuina

T'imagines un postre bo, dolcíssim i amb forma de diamant? Un dels postres preferits dels nepalís està fet de mató i sucre i a més, pots donar-li la forma d'un diamant! Prova'l tu també!

Per als quals us agrada el dolç, aquest posrte nepalí és ideal! Fàcil de fer, amb pocs ingredients i a més amb un acabat molt original. Encara que es pot menjar tot l'any, ve molt de gust a l'estiu perquè s'ha de servir molt fred.

Ingredients

- 1 porció de ricotta (mató)
- Mantega
- ½ culleradeta de cardomomo
- 1 taceta de sucre

Preparació

1. Barreja la ricotta, el cardomomo i el sucre. El cardomomo és una especia que s'utilitza molt en la cuina nepalí, però també en la àrab o la Índia . Si et resulta difícil de trobar, la pots substituir per clau, gingebre o canyella.

2. Demana ajuda als teus pares perquè ara necessites utilitzar els fogons. Junts podeu escalfar una mica de mantega en una paella i fregir-ho fins que comenci a posar-se un poc marró.

3. Retira'l del foc, deixa'l refredar i ja pots tallar-lo en forma de diamant.

Una vegada tallat posa'l a refredar i ja ho pots provar!

Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest