Casa Àsia

Accessos directes



Cap_casaasia
Infantil > Refresc cremós de mango i coco

Refresc cremós de mango i coco

Receptes de cuina

Un menjar tailandès sol finalitzar amb fruites tropicals fresques. El mango i el coco s'utilitzen sovint per a preparar postres dolços, saborosos i amb un sabor una mica exòtic. Et presentem un batut fet només a base de fruita i gel; gustós, sa i que segur que t'encantarà!

Ingredients

- 2 mangos grans madurs
- 1 cullerada de sucre glas
- 500 ml de llet de coco
- 5 glaçons de gel picats
- Encenalls de coco torrats

Preparació

1. Agafaem els mangos, els pelem amb cura, en traiem l'os que tenen en l'interior i tallem la polpa en trocets petits.

2. Aboca ara els trocets de mango en una batedora, juntament amb el sucre glas i tritura-ho tot junt fins que et quedi una crema suau, que sembli un puré!

3. Barreja-ho amb la llet de coco i el gel i bat la mescla altra vegada fins a aconseguir un líquid cremós i espumós.

4 Ja tenim el refresc preparat! només ens queda abocar-lo en els gots i decorar-lo amb els encenalls de coco.

Si ho preferiu, per a decorar els gots podeu utilitzar també una mica de jengibre en pols, canyella o nou moscada.

Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest