Casa Àsia

Accessos directes



Cap_casaasia
Infantil > Sel Roti

Sel Roti

Receptes de cuina
Sel Roti

Els Sel Roti és un dolç nepalí que s’acostuma a cuinar per les celebracions, per exemple durant el Tihar.

Per fer Sel Roti necessitarem:

· Una cullerada de mantega desfeta
· Mig plàtan pelat i triturat
· Un pessic de llevat químic
· Dues tasses de farina
· Tres culleradetes de sucre
· Una tassa de llet
· Oli de gira-sol (per fregir)

En un bol, afegim la mantega desfeta, el plàtan triturat, el pessic de llevat químic, la farina i el sucre i barregem bé. Un cop barrejat, afegim la llet per fer una massa.

Aleshores agafem petites porcions de massa i fem rosquilles.

Ara necessitem l’ajuda d’un adult per no fer-nos mal. Escalfem l’oli en una paella, però compte no se’ns cremi! Un cop calent, anem afegint les rosquilles per fregir-les. Un truc és esperar a què flotin i, aleshores, girar-les i deixar-les un minut més.

És important no posar-les totes de cop per què no se’ns enganxin. Podem anar fregint i fent rosquilles alhora, així acabarem abans!

Un cop fetes, les traiem de la paella i les deixem en una safata, posant paper de cuina per què absorbeixi tot l’oli.

I... a gaudir!

Etiquetes

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest