13/02/2023 | Actualitat

Les tertúlies literàries, organitzades per la Mediateca de Casa Asia, formen un grup dinàmic de lectors i lectores que col·labora amb les seves pròpies opinions i coneixements creant així un espai que transcendeix el propi llibre.

Dirigides per traductors, editors o professors, les tertúlies analitzen l'obra de l'autor/a: obrim de bat a bat llibres que han tingut una repercussió especial en la literatura i en el seu entorn socioeconòmic i cultural. Un recorregut literari que travessa la Xina, l'Índia, Corea i l'Iran de la mà d'especialistes que ens ajuden a aprofundir en aquests llibres magnífics.

Periòdicament proposem cicles d'aquests països, primer recomanant-ne una lectura i el mateix dia de la tertúlia vam comentar el relat, la connexió que han trobat entre la història, els personatges i la seva pròpia vida.

Casa Asia ha organitzat aquest cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les de ficció i no ficció des del 2013. Les tertúlies es realitzen de forma remota per facilitar la participació a distància des del 2020.

Els podcast de les nostres tertúlies:

Últimes tertúlies:

compartir