13/12/2023 | Actualitat
Coincidint amb els 20 anys de l'Escola de Bambú de Casa Asia, un any més Magma, amb la col·laboració de Casa Asia i institucions, universitats, centres de recerca i empreses, organitza l'Exporecerca Jove per animar estudiants de secundària que presentin els seus treballs de recerca de batxillerat.

L'Escola de Bambú participa a Exporecerca Jove a través de:

  1. Animar nois i noies de batxillerat de context cultural asiàtic a fer uns bons treballs de recerca de batxillerat (seguint els criteris que s'indiquen a les rúbriques dels documents que s'adjunten a aquesta notícia) perquè puguin passar la selecció i tenir l'oportunitat de presentar-los a l'Exporecerca Jove (gràcies a 2 beques d'inscripció que concedeix Magma) i optar a diferents premis i reconeixements d'universitats i centres de recerca i entitats i institucions diverses relacionades amb la investigació i excel·lència.
    Llegiu en deteniment els 3 documents en PDF sobre les rúbriques i les bases de participació que hi ha a sota.
  2. Encoratjar l'alumnat de Batxillerat a realitzar els seus Treballs de Recerca sobre temes relacionats amb la regió Àsia Pacífic, optant als Premis Casa Asia a l'Exporecerca Jove. Anima't i segueix les bases: https://www.magmarecerca.org/ca/exporecerca/com-participar i compleix els terminis: 22/1/2024 per al vídeo inicial de presentació de la investigació.

Des del programa Escola de Bambú oferim acompanyament i assessorament als treballs de recerca de Batxillerat relacionats amb Àsia-Pacífic. No dubti en contactar-nos a [protegit per correu electrònic] i tel: 666571936

compartir