04/05/2020 | Actualitat
En el marc de la campanya #quedatacasa, des de Casa Àsia et proposem una sèrie de sis càpsules en que cada dilluns podràs aprendre a donar forma diferents elements fets de paper. Comptarem amb la col·laboració de la Belén, fundadora de Imakiro, un projecte que té per objectiu ambientar els espais de vida i joc de petits i grans amb objectes quotidians inspirats en la natura, en el minimalisme i en la cultura oriental.

A través de les mans hàbils de la Belén i utilitzant com a únic mitjà el paper, cada setmana publicarem un vídeo tutorial en el qual plec a plec crearem figures com una rosa, un marcador de pàgina, un cor o altres elements que anirem desvetllant cada setmana. Aquestes manualitats amb propietats meditatives i pedagògiques es poden fer de forma conjunta, adults i nens i seran una bona manera de passar moments entretinguts en família.

L’origami és un art d’origen japonès que consisteix a crear figures mitjançant el plegat de paper el nom està compost per dos vocables, Ori que significa doblegar i Kami que significa paper o Déu. Aquesta pràctica mil·lenària té múltiples beneficis per al nostre benestar; desenvolupa la paciència i la constància, incentiva la imaginació, relaxa i millora la memòria, entre d’altres virtuts.