20/04/2021 | Actualitat
Casa Àsia i l’Ajuntament de Barcelona organitzen aquesta trobada que té lloc avui dimarts entre l’ambaixador de l’Índia a Espanya, Sanjay Verma, i representants de les entitats de promoció econòmica de Barcelona i d’empreses locals amb interessos comercials i econòmics amb aquest país d’Àsia Meridional.  

El programa arrenca al matí a la Incubadora d’Empreses-Glòries de Barcelona Activa, en la qual participaran, juntament amb el gerent de l’Área d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, l’ambaixador de l’Índia i el director general de Casa Àsia, directius d’Acció de la Generalitat de Catalunya, AMEX, Fira de Barcelona, Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA), Cambra de Comerç de Barcelona, GPA, Foment, PIMEC, Prodeca, Turisme de Barcelona i Port de Barcelona. 

Seguirà una reunió amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, i la tercera tinent alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet. Finalment, la seu de Barcelona Global acollirà la tercera trobada amb l’ambaixador, que comptarà amb l’assistència d’una quinzena d’empreses associades, com La Roca Village, EADA, Aigües de Barcelona , Grup Planeta, i Port Aventura, entre d’altres.  

El Barcelona and India Economic Diplomacy Meeting té per objectiu explorar línies de treball i cooperación entre aquestes entitats i empreses locals amb un alt representant de l’Índia, un país que es troba entre les deu economies del planeta, i amb el qual s’obren importants oportunitats econòmiques per a la ciutat de Barcelona.

Compartir