04/10/2021 | Actualitat
El director general de Casa Àsia, Javier Parrondo, i el conseller delegat de Política Exterior S.A., Josep Piqué, han subscrit avui un conveni de col·laboració, en el marc dels actes amb motiu del 20è aniversari de Casa Àsia.

Aquesta col·laboració contempla la publicació d’un bloc temàtic d’articles relacionats amb Àsia-Pacífic en el número de novembre-desembre de 2021 de la Revista Política Exterior, tant en la seva versió impresa com digital, la inclusió d’articles anuals sobre aquesta regió el 2022, així com l’organització conjunta d’activitats d’interès comú.  

Per a Javier Parrondo, director general de Casa Àsia, “aquest conveni ens vincula amb una publicació de referència a Espanya en temes internacionals, i respon a un interès compartit, ja que Àsia-Pacífic, com a nou centre de gravetat geopolític mundial, tindrà una major presència en aquesta revista a partir d’ara”.  

L’acord, de tres anys de durada, s’ha rubricat al nostre centre de Casa Àsia a Madrid, amb la presència de la directora de la publicació, Áurea Moltó. 

Estudis de Política Exterior SA és un grup editorial fundat a Madrid el 1987. Política Exterior és la publicació de capçalera i lidera l’anàlisi internacional en espanyol, a través de veus expertes i plurals d’Espanya i de l’àmbit internacional. Estudis de Política Exterior SA publica, així mateix, Informe Semanal de Política Exterior i Afkar / Idees, coeditada amb l’IEMED.

Compartir