23/07/2021 | Actualitat
Casa Àsia i la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Secundària (FAPAES) amb la col·laboració dels ajuntaments de Badalona i Santa Coloma de Gramenet han organitzat dos casals lingüístics, un a cada ciutat, per facilitar la trobada entre joves de famílies migrades de diferents països amb una majoria de participants d’origen asiàtic.

L’objectiu dels dos casals és donar suport a joves reagrupats que necessiten millorar les seves competències comunicatives en català i castellà per poder continuar amb els seus estudis de secundària i superiors i, a el mateix temps, dotar-se d’una xarxa d’amistats que facilitin la seva integració i socialització en la seva ciutat de residència. 

El casal de Badalona compta amb una participació de 20 adolescents i joves, majoritàriament de famílies pakistaneses, mentre que el de Santa Coloma compta amb 35 participants de diferents països d’origen (l’Índia, Pakistan, Xina, Armènia, Rússia, Llatinoamèrica, Marroc, entre d’altres). Totes dues activitats formen part dels programes AFEX i AFFM de Casa Àsia i s’estan desenvolupant amb gran èxit.

Compartir