07/04/2020 | Actualitat
En el marc de la campanya #quedatacasa, des de Casa Àsia atenem en aquesta ocasió al públic infantil, proposant una sèrie de quatre contes asiàtics, destinats als més petits de la casa, però que resulten ideals per compartir en família. Aquesta sèrie de contes es publicaran cada dimarts a les nostres xarxes socials a través de càpsules de vídeo

Narrats per Gabriela Waisberg, aquests contes asiàtics ens portaran a l’antiga Xina de la mà del mandarí i la seva dona, “La Bella (però egoista) Mandarina”; seguirem a l’imperi de centre amb l’antiga llegenda de “La flor més bella”. A continuació, ens desplaçarem fins al veí Japó per gaudir de la “Llegenda dels cirerers en flor”, i acabarem el nostre recorregut narratiu a l’Índia, amb “El color dels ocells”.

Gabriela és arterapeuta i terapeuta Gestal i una fantàstica narradora que captiva adults i nens per igual, com els trobadors antics. És compte-contista i tallerista en ajuntaments, biblioteques, fundacions i col·legis des de fa més de 20 anys.

Gabriela, que col·labora amb Casa Àsia des de fa anys, té una memòria prodigiosa, plena d’antigues històries, i és capaç de transportar-nos en tot just uns minuts -el que duren aquestes narracions- a temps i geografies llunyanes.