16/12/2022 | Actualitat
Un any més, Casa Àsia col·labora en l’Exporecerca Jove 2022 organitzada per l’Associació Magma amb el suport de les universitats, centres de recerca, institucions i entitats diverses, que tindrà lloc al març de 2023.

Casa Àsia hi participa, d’una banda, promovent la participació d’adolescents de famílies d’origen asiàtic a la mostra i de l’altra, engrescant a l’alumnat de batxillerat a fer treballs de recerca sobre temes relacionats amb el continent asiàtic i la regió del Pacífic.

Amb aquesta finalitat, Casa Àsia atorga premis als tres millors treballs sobre les temàtiques esmentades i  dues beques per participar a l’exposició amb els seus treballs per a 2 alumnes de context cultural asiàtic.

Des de l’Escola de Bambú, el programa d’educació intercultural i inclusiva de Casa Àsia, volem engrescar als centres de secundària i al seu alumnat  a endinsar-se en el coneixement de les societats i cultures d’Àsia i del Pacífic, moltes d’elles mil·lenàries i de les que podem aprendre moltíssim.

Més informació:  https://www.magmarecerca.org/ca/exporecerca 

Aprofitem per donar a conèixer el programa RecercÀsia de Casa Àsia que vol engrescar a l’alumnat de Batxillerat a fer el treball de recerca sobre Àsia o el Pacífic, des de qualsevol aproximació temàtica. Des de l’Escola de Bambú oferim suport i orientació a estudiants i tutors/es de treballs de recerca de secundària en les temàtiques de la nostra especialitat: https://www.casaasia.cat/actualitat/recercasia

Compartir