08/10/2018 | Actualitat
Una vintena d’empreses xineses busquen oportunitats de negoci amb empreses navarreses en el marc del II Dia de la Internacionalització, que se celebrarà el 24 d’octubre a Baluard, segons informa l’Agència EFE

El II Dia de la Internacionalització-Fòrum Navarra Gansu, organitzat pel Govern foral, compta com a principal novetat respecte a l’any passat la participació d’empreses xineses amb l’objectiu de buscar noves oportunitats de col·laboració amb empreses navarreses, segons avança l’Executiu navarrès.

La jornada s’obrirà amb una obertura institucional en què participaran el vicepresident Manu Ayerdi; el director general de Casa Àsia, David Navarro; l’alcalde de Pamplona, Joseba Asirón i el vicepresident de la província xinesa de Gansu, Shang Xunwu.

A continuació, Carlos Caballero i Xiaochen Cao, de l’empresa 2 Open, la major companyia espanyola de màrqueting digital establerta a la Xina, desgranaran l’estratègica digital a la Xina i les oportunitats del comerç electrònic al país.

Per la seva banda, el director de Programes Econòmics de Casa Àsia, Amadeu Jensana, parlarà de la negociació intercultural a la Xina i Andrés Herrera, soci-director d’Herrera Zhang Consultants explicarà el nou cicle xinès i les oportunitats de negoci per a les pimes navarreses.

El programa del matí es completa amb dues taules rodones: una sobre plataformes de comerç electrònic a la Xina i una altra sobre propietat intel·lectual i altres aspectes legals. Referent a això l’Executiu apunta que les persones assistents podran sol·licitar a la tarda entrevistes breus amb els que han intervingut en les diferents ponències.

En el marc d’aquesta jornada, el vicepresident de Desenvolupament Econòmic lliurarà un reconeixement a les empreses navarreses que en 2017 s’han convertit en exportadores regulars (aquelles que exporten durant quatre anys consecutius).

A la tarda estan previstos les trobades entre les empreses, que hauran de ser sol·licitats per les empreses navarreses a l’hora de fer la seva inscripció.

El fòrum es completarà amb les trobades empresarials que mantindran representants navarresos de les àrees d’Educació, Cultura i Empresa amb els seus homòlegs de Gansu. Així mateix, està previst la trobada entre representants de l’Ajuntament de Pamplona i la ciutat xinesa de Jiayuguan.

Compartir