30/09/2021 | Actualitat
Casa Àsia llança la convocatòria dels Premis Casa Asia, l’objectiu dels quals és reconèixer i difondre la tasca d’individus i entitats, tant públiques com privades, que hagin destacat per la seva tasca en els terrenys econòmic, social, educatiu, cultural o en cooperació al desenvolupament, tot afavorint la dignitat i els drets humans a la regió Àsia-Pacífic, i/o contribueixin o hagin contribuït a promoure el coneixement, el diàleg i les relacions entre Espanya i la regió Àsia-Pacífic.

Els premis s’atorgaran a quatre categories: Economia i Empresa, Educació i Ciència, Cultura i Societat i Diversitat i Desenvolupament sostenible. El premi consistirà en un gravat commemoratiu d’un artista de prestigi i de 1.500 euros per categoria, que es lliuraran en la cerimònia de lliurament de premis.

Aquest premi es va instituir per primera vegada el 2004. Els guardonats en edicions anteriors han estat, entre d’altres, la parlamentària afganesa Fawzia Koofi, el sinòleg Xulio Ríos, Satori Edicions, la Universitat de Sant Tomás (Filipines), el filòsof i pensador Raimon Pannikar, l’Escola Internacional de Negocis Xina-Europa (CEIBS) de Xangai, el Departament d’Espanyol de la Universitat de estudis Estrangers de Pequín, la Xarxa Espanyola de Coordinació d’ONG per al Desenvolupament, el Museu d’Art de la Prefectura de Nagasaki, els periodistes Rosa Mª Calaf i Miguel Frau Rovira, el Pare Jesuïta Enrique Figaredo, o l’ONG malaia “Sisters in Islam “.

La data límit per a la presentació de candidatures serà el 30 de novembre de 2021

FORMULARI DE INSCRIPCIÓ DE CANDIDATURA

BASES DE LA CONVOCATÒRIA EN PDF

RESOLUCIÓ DELS PREMIS CASA ÀSIA 2021

Compartir