16/03/2020 | Actualitat
Casa Àsia ha suspès temporalment les seves activitats públiques i formatives presencials a causa de la crisi pandèmica del coronavirus, però ve proposant iniciatives i suggeriments d’inspiració asiàtica en aquest temps de confinament i en línia amb el lema #quedateencasa, per gaudir a casa sol o en família

Des del passat 16 de març venim publicant a les nostres xarxes socials de Twitter, Facebook i Instagram continguts online d’interès, amb recursos de la nostra pròpia pàgina web i del nostre canal a Youtube i, en paral·lel, hem posat en marxa diverses iniciatives per aprendre cal·ligrafia japonesa Shodo per mitjà de càpsules de vídeo formatives o píndoles de coneixement sobre l’Iran i la cultura persa, a més de diferents recomanacions. A partir de la setmana vinent anirem publicant nous continguts amb altres càpsules de vídeo sobre conta-contes, saviesa asiàtica o dansa, amb el mateix objectiu.

D’altra banda, Casa Àsia està readaptant la seva programació regular i a partir de el 15 d’abril començarà a programar en format online bona part dels tallers i cursos presencials, i també oferirà en streaming les conferències, fins que no es pugui reprendre l’activitat habitual. Així, la primera conferència online (webcast) serà impartida per l’escriptor i editor Agustí Pàniker sobre “Les tres joies: el buda, l’ensenyament i la comunitat”, mentre que el primer curs que s’ha programat versarà sobre “El Manga, lectura made in Japan”.

Els seguiran propostes d’altres cursos amb contingut asiàtic, així com d’idiomes que tots els nostres usuaris podran conèixer de primer mà a través dels nostres canals de comunicació propis: pàgina web, xarxes socials, butlletins informatius i mailing. Les conferències, webinars i cursos online s’impartiran a través de plataformes afins, i en cada cas s’informarà degudament sobre el seu procediment. Estigueu atents que anirem informant de tots els detalls i novetats.

Compartir