30/10/2019 | Actualitat
Madrid, 29 d’octubre de 2019. El Palau de Viana, a Madrid, acull avui dimecres, dia 30 d’octubre de 13:00 a 15:00 hores, la cerimònia de lliurament dels VII Premis de la Fundació Consell Espanya Japó

Aquest any els premiats són: el Campió Mundial de Patinatge Artístic sobre gel, Javier Fernández i el director de Projectes Internacionals del gegant japonès de les telecomunicacions NTT Data, Kaz Nishihata. Per la seva banda, el també premiat, el Campió Olímpic i Mundial de Patinatge Artístic, Yuzuru Hanyu, no podrà ser present a la cerimònia de lliurament.

L’esdeveniment comptarà amb la presència del secretari d’Estat d’Afers Exteriors (SEAEX), Fernando Valenzuela i del President de la Fundació Consejo España Japón, Josep Piqué. L’Ambaixada del Japó a Espanya estarà representada per l’encarregat de negocis, Toru Shimizu.

La Fundació Consejo España Japón és una institució privada i sense ànim de lucre, creada el 2001, l’objectiu fonamental és fomentar les relacions bilaterals entre els dos països en l’àmbit econòmic, cultural, educatiu i científic. Casa Àsia és membre del seu patronat.

Compartir