18/06/2020 | Actualitat > AsiaView
La Ministra d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació, Arancha González-Laya, ha visitat el Centre de Casa Àsia a Madrid.

Durant la seva visita, celebrada ahir a la tarda, la ministra ha mantingut una trobada amb el director general de Casa Àsia, Javier Parrondo, i la directora de Centre, Carmen Díez-Orejas, i ha saludat al seu personal. Així mateix, ha tingut oportunitat de conèixer la tasca que desenvolupa aquesta institució de diplomàcia pública i els reptes més rellevants que té per davant, en particular, l’adaptació de la seva programació a les restriccions imposades per la pandèmia.

El Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació és una de les quatre administracions públiques – juntament amb la Generalitat de Catalunya, i els Ajuntaments de Barcelona i Madrid- que forma part de el Consorci Públic Casa Àsia des de la seva creació l’any 2001. Casa Àsia, que participa de la Xarxa de Cases del MAEUEC, té com a missió promoure el coneixement sobre Àsia-Pacífic a Espanya i fomentar les relacions entre Espanya i els països d’aquesta regió, amb una especial atenció a les seves respectives societats civils.