Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Casa Àsia > Avís Legal

Avís Legal

Avís Legal

0.Informació bàsica de protecció de dades personals:

En nom del compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, limitació, oposició i portabilitat de manera gratuïta.

Responsable del tractament: Consorci Casa Àsia, Recinte de Can Tiana, c / Bolívia, 56, 08018 Barcelona.

Finalitat: difondre butlletins, gestionar i difondre activitats, cursos, conferències i seminaris, actes institucionals, exposicions i mostres de cinema organitzats per Casa Àsia.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es comunicaran a terceres persones.
Drets de les persones interessades: pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, dirigint un escrit a Casa Àsia per correu postal (Consorci Casa Àsia, Recinte de Can Tiana, c / Bolívia, 56, 08018 Barcelona.) oa través de l'adreça electrònica [email protected]. A la sol·licitud s'ha d'indicar clarament el dret o drets que es vol exercir.1. Objecte i titularitat

Aquest web s'ha creat amb l'objectiu d'oferir als usuaris informació detallada sobre les activitats i continguts de CASA ÀSIA. De la mateixa manera, s'ofereix la possibilitat d'accedir a la informació sobre els serveis de CASA ÀSIA a través de la mateixa.

El present Avís Legal té com a objecte regular les condicions d'ús i utilització de la informació i serveis emplaçats en el lloc www.casaasia.es, del qual és titular el Consorci CASA ÀSIA (des d'ara CASA ÀSIA), amb NIF núm. Q0801118A i amb domicili social a Barcelona, ​​Recinte Modernista Sant Pau, carrer Sant Antoni Maria Claret, 167.

Per contactar amb nosaltres pot dirigir-se a través del correu electrònic [email protected] o del telèfon +34 93 368 08 36.

2. Acceptació de les condicions d'ús

El present Avís Legal regula l'accés i ús dels continguts i serveis oferts per CASA ÀSIA mitjançant la seva web. No obstant això, la utilització d'alguns serveis pot trobar-se sotmesa a determinades condicions particulars que poden substituir, completar i / o modificar el present avís legal. En cas de contradicció prevaldrà el que estableixen les condicions particulars sobre aquest Avís Legal.

L'accés, navegació i ús d'aquesta web suposa l'acceptació expressa per l'usuari de tots els termes d'aquest Avís Legal.

3. Condicions d'accés

Amb caràcter general, l'accés a la informació, continguts i serveis disponibles en aquesta web, així com la seva navegació serà lliure i gratuïta pel que no es requerirà als usuaris registre, amb el corresponent lliurament de les seves dades personals, ni l'ús de contrasenyes.

No obstant això, sense perjudici del que estableix el paràgraf anterior, per fer ús de determinats serveis serà necessari aportar dades personals, entre d'altres, nom i adreça de correu electrònic.

4. Condicions d'ús

Les condicions d'accés i ús d'aquest web estan subjectes a la normativa legal vigent i als principis de bona fe i ús lícit per part de l'usuari, quedant prohibit, amb caràcter general, qualsevol tipus d'actuació en perjudici de CASA ÀSIA i que vagi en contra del present Avís Legal.

L'usuari es responsabilitza d'utilitzar aquest servei sense dur a terme activitats que puguin ser considerades il·lícites o il·legals, que vulnerin els drets de CASA ÀSIA o de tercers, o que puguin malmetre, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el servei o impedir la normal utilització del mateix per part d'altres usuaris.

5. Propietat industrial i propietat intel·lectual

L'usuari accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de les marques, noms comercials o els sobre els continguts i / o qualsevol dels elements inclosos al web són propietat exclusiva de CASA ÀSIA i / o de tercers aliens. Qualsevol ús o explotació de qualsevol dels drets estarà subjecte a la prèvia i expressa autorització als efectes oportuns de CASA ÀSIA, o del tercer titular dels drets afectats.

Són titularitat de CASA ÀSIA els drets de reproducció, distribució i comunicació pública de la web. Tots els textos, dissenys, continguts, estructura, bases de dades, logotips, codis font i altres elements del web estan protegits per la legislació en la matèria vigent. CASA ÀSIA ostenta tots els drets de propietat intel·lectual necessaris per poder explotar el web, així com el conjunt d'elements que la conformen.

6. Cookies

El web de CASA ÀSIA no utilitza cookies de publicitat ni de personalització, no es recullen dades d'identificació personal per a la navegació.

No obstant això, el web de CASA ÀSIA utilitza Google Analytics, que utilitza galetes d'anàlisi per mesurar l'audiència i navegació dels usuaris. Per saber més veure la web d'Analytics: http://www.google.com/analytics/terms/es.html7. Responsabilitats

Aquesta web pot contenir informació facilitada per tercers o vincular enllaços externs a la institució pels que, en cap cas, CASA ÀSIA no es responsabilitza, ni té l'obligació de controlar, supervisar o vigilar. De la mateixa manera, tampoc es responsabilitza dels hipervincles que els tercers aliens a CASA ÀSIA puguin crear a través de les seves planes web.

Els enllaços inclosos en la web a altres pàgines són merament informatius i no representen cap tipus d'associació amb les web enllaçades, ni recomanació dels serveis o productes oferts per aquestes web.

CASA ÀSIA no té recursos tècnics ni humans per poder conèixer i controlar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres web als quals es puguin establir enllaços des del web de la institució. Per tant, CASA ÀSIA no pot garantir ni les condicions, ni la licitud dels continguts, ni la correcta prestació de serveis oferts als usuaris per tercers aliens, als quals es pot accedir mitjançant enllaços establerts en aquests llocs web.

 


Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest