Casa Àsia

Accessos directesBp_cultura Madrid. 30/03/2017 19:00
"esonancias orientales en la obra de Juan Navarro Baldeweg.La vuelta de Hiroshige

"esonancias orientales en la obra de Juan Navarro Baldeweg.La vuelta de Hiroshige

Casa Àsia organitza "Trobada Llibres, presentant Ressonancias orientales en la obra de Juan Navarro Baldeweg. La vuleta de Hiroshige "de l'autor santanderí Ramón Rodríguez Llera. En aquesta trobada, que serà moderada per Menene Gras Balaguer, directora de Cultura i Exposicions de Casa Àsia, participaran l'arquitecte Juan Navarro Baldeweg, protagonista del llibre, el seu autor Ramón Rodríguez Llera, doctor en Història de l'Art, i Alfredo Mateos Paramio, director de Photosai, galeria editora d'art  japonès.

 


Bp_cultura Madrid. 24/03/2017 > 01/04/2017
Casa Àsia a la Japan Art Week

Casa Àsia a la Japan Art Week

La primera edició de la Japan Art Week (JAW) tindrà lloc entre el 24 de març i l'1 d'abril i se centrarà a destacar la influència que exerceix la cultura japonesa en l'art, a través d'exposicions, tallers, performances, presentacions, col·loquis i projeccions que posen en relació la cultura contemporània espanyola i japonesa.
Bp_cultura Barcelona. 30/03/2017 > 02/04/2017
Casa Asia al Saló del Còmic 2017

Casa Asia al Saló del Còmic 2017

En el Marc de la 35ª edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, Casa Àsia torna a participar al programa d'activitats general amb una proposta de “tallers” dirigits als col·lectius interessats en la cultura de la diversitat i l'intercanvi cultural. Arran de l'èxit experimentat en anteriors edicions, aquest any posem a la disposició del públic la possibilitat de compartir amb els “educadors" que impartiran els respectius tallers disciplines relacionades amb la cal·ligrafia, la cultura xinesa i l'amigurumi japonès.
Bp_cultura Barcelona. 18/03/2017 > 29/04/2017
Cicle de cinema: “Cinema de l'Iran”

Cicle de cinema: “Cinema de l'Iran”

Casa Àsia presenta als Cinemes Girona de Barcelona set pel·lícules del cinema iranià més recent amb la col·laboració de la Conselleria Cultural de l’Ambaixada de la República Islàmica de l’Iran i la Farabi Foundation de Teheran.
Bp_cultura Reus. 18/01/2017 > 20/05/2017
Cicle: “Ressons de japonisme”

Cicle: “Ressons de japonisme”

Aquest cicle donarà a conèixer la la col·lecció de llibres japonesos de la Biblioteca del Centre de Lectura de Reus: un conjunt de 29 llibres i 140 revistes de principis del s.XX que contenen gravats a color, sobre paper i seda, i fototípies de gran qualitat de les editorials japoneses Shimbi Shoin i The Kokka Publishing Company.

Bp_cultura Madrid. 31/03/2017 19:00
Conferència d'animació japonesa: "El món invisible de l'Studio Ghibli, les claus de l'èxit"

Conferència d'animació japonesa: "El món invisible de l'Studio Ghibli, les claus de l'èxit"

Studio Ghibli és, sens dubte, la companyia d'animació japonesa amb major reputació i més coneguda internacionalment. En les seves més de tres dècades de vida, Ghibli ha aconseguit el favor de la crítica i del gran públic, convertint-se en un referent indispensable de la cultura popular internacional. Quin ha estat la fórmula de l'èxit? Per què el cinema d'Hayao Miyazaki i Isao Takahata ha suposat una revolució per al cinema d'animació dins i fora del Japó?
AFORAMENT COMPLET
Bp_casa_asia CASA ÀSIA
"Mina Walking" (Afganistan) premi a la millor pel·lícula del CAFF 2016

"Mina Walking" (Afganistan) premi a la millor pel·lícula del CAFF 2016

"Mina Walking", la pel·lícula afganesa dirigida per Yosef Baraki s'ha alçat amb el premi al millor llargmetratge de la Secció Oficial a Concurs del Casa Àsia Film Fest 2016 (CAFF), el Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona. Altres distincions del jurat de la secció oficial han estat: Millor guió per "Journey to the Shore" (Japó), millor director per Bahram, Bahman Haj Bol Loo Ark (Iran) per "Coldness", i millor fotografia per "Paths of the Soul "(Xina).
Bp_casa_asia CASA ÀSIA
El cinema asiàtic al Festival de San Sebastià

El cinema asiàtic al Festival de San Sebastià

Conversa amb José Luis Rebordinos, director del festival, per Menene Gras Balaguer

Bp_cultura CULTURA
Conversa amb Ángel Sala: "Narratives de gènere al cinema asiàtic actual"

Conversa amb Ángel Sala: "Narratives de gènere al cinema asiàtic actual"

Menene Gras Balaguer, directora de Cultura i Exposicions de Casa Àsia, ha tingut aquesta conversa amb Ángel Sala, director del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya pocs dies després de la clausura del mateix.
El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
bbva Qatar Airways La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest