Casa Àsia

Accessos directesBp_cultura Barcelona. 18/03/2017 > 29/04/2017
Cicle de cinema: “Cinema de l'Iran”

Cicle de cinema: “Cinema de l'Iran”

Casa Àsia presenta als Cinemes Girona de Barcelona set pel·lícules del cinema iranià més recent amb la col·laboració de la Conselleria Cultural de l’Ambaixada de la República Islàmica de l’Iran i la Farabi Foundation de Teheran.
Bp_cultura Barcelona. 20/04/2017 > 15/06/2017
Cicle de cinema japonès: De Pel·lícula. A les Cotxeres Borrell

Cicle de cinema japonès: De Pel·lícula. A les Cotxeres Borrell

Cotxeres Borrell organitza un cicle de cinema japonès programat per Casa Àsia, presentant tres pel·lícules procedents del país nipó: un lloc on la més rabiosa modernitat cohabita amb les formes més tradicionals de vida. En aquesta mostra, veurem pel·lícules com Una pastelería en Tokio de Naomi Kawase (2015), una oda sentimental a la paciència, la tolerància i el perpetu aprenentatge a foc lent; Nuestra hermana pequeña de Hirokazu Koreeda (2015), on coneixerem la història de tres germanes que coneixeran a la seva germanastra, després de la mort del seu pare. Finalment, Journey to the Shore de Kiyoshi Kurosawa (2015), tracta de la història de com Mizzuki es troba amb el fantasma del seu amor perdut al mar. Aquesta última pel·lícula va fer guanyar al seu director, Kiyoshi Kurosawa, el premi al millor director a Un Certain Regard, ia més ha guanyat el premi al Millor Guió en la Secció Oficial a Competició en la passada edició del festival de cinema asiàtic de Barcelona, ​​Casa Asia Film Festival | CAFF.

Bp_cultura Reus. 18/01/2017 > 20/05/2017
Cicle: “Ressons de japonisme”

Cicle: “Ressons de japonisme”

Aquest cicle donarà a conèixer la la col·lecció de llibres japonesos de la Biblioteca del Centre de Lectura de Reus: un conjunt de 29 llibres i 140 revistes de principis del s.XX que contenen gravats a color, sobre paper i seda, i fototípies de gran qualitat de les editorials japoneses Shimbi Shoin i The Kokka Publishing Company.


Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
bbva Qatar Airways La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest