Casa Àsia

Accessos directesBp_casa_asia CASA ÀSIA
Ash in the Purest White, millor pel·lícula de la secció oficial de l'Asian Film Festival Barcelona 2018

Ash in the Purest White, millor pel·lícula de la secció oficial de l'Asian Film Festival Barcelona 2018

La pel·lícula Ash is the Purest White del director xinès Jia Zangh-ke s'ha endut el premi a la millor pel·lícula de la secció oficial a concurs de la sisena edició de l'Asian Film Festival Barcelona (AFFBCN) . Aquest certamen especialitzat en cinema asiàtic, promogut per Casa Àsia,  s'ha celebrat del 31 d'octubre a l'11 de novembre a Barcelona.

Bp_cultura Madrid. 15/11/2018 18:00
Presentació del projecte: "Tokioto"

Presentació del projecte: "Tokioto"

Casa Àsia i el Club Internacional de Premsa, amb la col·laboració del Govern de Cantàbria i la Fundació Japó Madrid, presenten el projecte Tokioto (2018) d'Eduardo Rivas, en el marc del 150è aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques Espanya-Japó.
Bp_cultura Madrid. 23/11/2018 19:00
Trobada: "Final de segle al Japó"

Trobada: "Final de segle al Japó"

Quina imatge arribava a Europa del Japó de finals del segle XIX? Abans que coneguéssim els testimonis d'escriptors com Lafcadio Hearn, Pierre Loti o Rudyard Kipling, una dona excepcional se'ls va avançar, Isabella Bird Bishop (Boroughbridge, 1831 - Edimburg, 1904). Es recuperarà la figura d'aquesta escriptora viatgera al Japó i el seu relat d'aquesta experiència interior i exterior, al qual ens acompanyarà David Lechuga amb la flauta sakuhatchi i es projectaran simultàniament les imatges d'època que acompanyen el llibre.
Bp_mediateca Barcelona. 27/11/2018 19:00
Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos: Ding Ling

Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos: Ding Ling

La Mediateca de Casa Àsia amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d'autors xinesos. En aquesta setena tertúlia de la 2a edició de la trobada serà amb El diario de la señorita Sofía de Ding Ling.
Bp_cultura Madrid. 29/11/2018 19:00
Presentació del llibre: "El arte del engaño. Los grandes libros de la estrategia china"

Presentació del llibre: "El arte del engaño. Los grandes libros de la estrategia china"

En aquest profund treball d'investigació, Daniel Tubau ens ofereix una completa visió del gran clàssic de l'estratègia, L'art de la guerra, de Sunzi, i de les seves múltiples i fascinants lectures. A més de conèixer el seu ús històric com a llibre de capçalera de grans estrategs militars, l'assaig de Tubau ens ajuda a entendre les raons que han fet que s'hagi convertit en un manual per a executius, empresaris o polítics i que els seus consells s'apliquin gairebé a qualsevol terreny de la vida social.
El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest