Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia

Uneix-te a la comunitat d’experts d’Àsia-Pacífic

Emplena el formulari i envia’l per donar-te d’alta com a expert. Els criteris objectius que s’han establert per formar part d’aquesta Base de Dades són els següents:

1. Haver completat estudis relacionats amb Àsia (Llicenciatures, Màsters, Doctorats i Post-Doctorats) o bé haver estat vinculat professionalment i acadèmica amb Àsia per un període mínim de tres anys.

2. Tenir una experiència mínima de dos anys de residència en un país asiàtic.

3. Ser autor/a d’un mínim de dos publicacions rellevants relacionades amb Àsia.

Serà necessari acomplir amb un mínim de dos dels requisits per formar part de la Comunitat d’Experts d’Àsia. Casa Àsia analitzarà el teu perfil professional i es posarà en contacte amb tu abans de publicar les teves dades. D’aquesta forma tan senzilla passaràs a formar part de la nostra Comunitat d’Experts en Àsia i podràs ser contactar per empreses, professionals i públic interessat.

* Dades obligatòries

Uneix-te

Dades professionals

Dades professionals

Àmbits de coneixement

Àmbits de coneixement
Àsia Oriental
Àsia Meridional
Sud-est Asiàtic
Àsia Central
Pacífic

Idiomes

Idiomes

Formació

Formació

Experiència professional

Experiència professional

Publicacions

Publicacions

Altres dades d'interès

Altres dades d'interès
  1. (Màxim 1.000 caràcters)

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPDCP), Casa Àsia informa als Usuaris que, (i) el seu Registre com a Usuari al Portal Casa Àsia, i (ii) la comunicació al Portal, ara o en el futur, de les seves dades de caràcter personal, comporta el consentiment inequívoc per part de l'Usuari perquè Casa Àsia tracti de forma automatitzada les seves dades personals i les incorpori en els seus corresponents fitxers automatitzats de dades caràcter personal, amb la finalitat de (i) facilitar a l'Usuari l'accés i ús ràpid i correcte del Portal, (ii) agilitar a l'Usuari els tràmits d'obtenció de Productes i/o serveis, (iii) la gestió, administració, estudi, revisió, acceptació i/o rebuig de les sol·licituds dels Usuaris per a adquirir Productes i/o serveis oferts a través del Portal, (iv) l'adequació i personalització dels Productes i/o serveis a les preferències dels Usuaris, (v) l'enviament de notificacions d'actualització del Portal, i (vi) l'enviament, per mitjans electrònics o en suport paper, d'informació relativa al Portal Casa Àsia. Casa Àsia informa que l'Usuari no està obligat, en cap moment, a contestar els formularis que aquest rebi. Així mateix Casa Àsia li informa sobre la possibilitat que Vostè exerceixi, en els termes establerts en la LOPDCP, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, sent el responsable del seu tractament Casa Àsia. Per a la seva major comoditat Vostè podrà exercitar aquests drets remetent un e-mail a l'adreça electrònica: info@casaasia.és. Així mateix, en compliment del disposat en l'article 34.e) de la LOPDCP, Casa Àsia informa als Usuaris que l'acceptació d'aquests termes comporta també el consentiment dels Usuaris per a transferir les seves dades, a destinataris i en els termes i condicions anteriorment exposats, amb destinació a qualsevol país del món, fins i tot si no ofereixen un nivell de protecció equiparable al de la LOPDCP. Casa Àsia es compromet a mantenir i guardar les dades de caràcter personal que l'Usuari proporcioni de forma confidencial, garantint-li que el servidor en el qual s'emmagatzemaran i tractaran aquestes dades gaudeix de les mesures de seguretat necessàries per evitar l'accés a aquestes dades per part de tercers no autoritzats. Sense perjudici de l'anterior, Casa Àsia podrà revelar a les Autoritats Públiques competents les dades de caràcter personal i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder a través dels seus sistemes informàtics i que li sigui requerida, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.


Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest