Casa Àsia

Accessos directesBp_educacion EDUCACIó
Catàleg de cursos asiàtics del primer trimestre de 2018

Catàleg de cursos asiàtics del primer trimestre de 2018

Casa Àsia ofereix per al nou any una nova proposta de cursos sobre Àsia i el Pacífic que s'oferiran tant a la seva seu de Barcelona, ubicada al Pavelló de Sant Manuel del Recinte Modernista de Sant Pau, com en el seu centre de Madrid al Palau de Cañete. Tots els cursos oferts són impartits per professors de contrastada experiència i formació en cadascuna de les matèries.
Bp_educacion EDUCACIó
L'Escola de Bambú engega el curs 2017-2018

L'Escola de Bambú engega el curs 2017-2018

L'Escola de Bambú (EB), el programa d'educació intercultural i inclusiva de Casa Àsia, engega el curs amb activitats i projectes nous adreçats als centres educatius, centres cívics i culturals i biblioteques per apropar el coneixement de les cultures i societats asiàtiques i treballar la interculturalitat i la cohesió en la diversitat.
Bp_educacion Santa Coloma de Gramenet. 25/01/2018 18:30
Taller de cuina filipina

Taller de cuina filipina

La cuina filipina és el resultat de la influència gastronòmica espanyola i asiàtica i  fins i tot americana. Hi podem trobar elements d’aquestes cultures en tots els seus plats, tot i que l'aliment central és l’arrós. Aquest barreja fa que el sabor de la seva cuina sigui incofusible.
Bp_educacion Barcelona. 13/02/2018 > 22/02/2018
Curso: "Àsia de l'islam, islam d'Àsia. Introducció i actualitat des de la història"

Curso: "Àsia de l'islam, islam d'Àsia. Introducció i actualitat des de la història"

L'islam és una cultura universal que s'estén per tres continents amb un valuós patrimoni cultural. Proposem un recorregut pels països de cultura musulmana d’Àsia més importants i llur actualitat social, cultural i econòmica. Amb una visió general i accessible per a tothom, farem esment dels aspectes fonamentals per redescobrir i obrir els ulls a noves realitats i a la complexitat d’aquesta part del món globalitzat. D’aquesta manera és possible entendre millor el seu passat, present i futur.

Bp_educacion Barcelona. 23/01/2018 > 01/02/2018
Curso: "Ruta de la seda i ruta de les idees. Art, cultura i pensament de Roma a Xang'an"

Curso: "Ruta de la seda i ruta de les idees. Art, cultura i pensament de Roma a Xang'an"

Aquest curs vol ser una introducció a les arts, el pensament i la història de Europa i Àsia vistos com un espai de transmissió intercultural. Una aproximació a les transferències culturals en aquesta àrea  geografia ens pot ajudar a comprendre el passat i ajudar decisivament a comprendre el món actual. Amb una perspectiva de conjunt i coneixements ajornats aquest recorregut constitueix un recorregut pels llocs i esdeveniments cabdals de trobada entre cultures que la Ruta de la seda (s.III a.C.-s. XV) ens ha deixat.

Bp_educacion Madrid. 17/01/2018 > 21/03/2018
Curs "L'Índia IV: l'art islàmic"

Curs "L'Índia IV: l'art islàmic"

En aquest curs es realitzarà un recorregut per l'art indi, especialment islàmic, estudiant els estils arquitectònics de palaus, mesquites i mausoleus, tant del Sultanat de Delhi com dels sultanats provincials, fins l'apoteosi de l'art mogol que, gràcies a la bellesa dels materials i al seu rigor constructiu, enriqueix la història de l'art mundial.
Bp_educacion Madrid. 25/01/2018 > 22/03/2018
V Curs d'entrenament de la compassió i l'amor benevolent: "Mindfulness per a la bona vida"

V Curs d'entrenament de la compassió i l'amor benevolent: "Mindfulness per a la bona vida"

Mindfulness o atenció plena és l'habilitat natural que tots tenim per atendre amb plenitud a tot allò que apareix en la nostra experiència (sensacions, emocions, pensaments, situacions, coses, persones ...) sense jutjar, ni rebutjar, amb paciència, obertura i amor.

Bp_educacion EDUCACIó
"Conviure en diversitat":Actuació de Teatre Fòrum Intercultural de Casa Àsia

"Conviure en diversitat":Actuació de Teatre Fòrum Intercultural de Casa Àsia

Després de diverses setmanes de dedicació i de treball dur, per part dels organitzadors Casa Àsia i la Xixa Teatre i gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona i al compromís de persones d'orígens diferents i molt diverses, hem presentat la nostra petita obra de teatre fòrum a un públic excepcional i disposat al centre cultural Albareda.
Bp_educacion Madrid. 08/03/2018 > 22/03/2018
Curs: "D'aventura pel Japó"

Curs: "D'aventura pel Japó"

Vols anar al Japó? Estàs pensant o tens planejat anar al país del Manga, el J-pop, l'ikebana i els cirerers? Aquest curs pretén brindar a l'alumne la informació mínima indispensable per poder treure el màxim profit al seu viatge al Japó. Si estàs pensant visitar el país nipó, en aquestes tres sessions aprendràs aspectes essencials de la seva cultura, coneixeràs els llocs més emblemàtics i rebràs consells pràctics com a viatger per gaudir encara més de l'experiència.
Bp_educacion Barcelona. 11/01/2018 > 01/02/2018
Curs: "Sànscrit per a practicants de ioga"

Curs: "Sànscrit per a practicants de ioga"

Aquest curs és una introducció al sànscrit aplicat al ioga. Després d'una breu introducció a la pronunciació del sànscrit i a la història del ioga, estudiarem els termes sànscrits més utilitzats en el dia a dia de les classes de ioga: els noms de les postures i altres tècniques del haṭha-ioga i els conceptes filosòfics més coneguts de l'espiritualitat hindú.
Bp_educacion Barcelona. 15/01/2018 > 19/03/2018
Curs: "Un tràveling pel cinema asiàtic"

Curs: "Un tràveling pel cinema asiàtic"

En aquest curs els/les alumnes obtindran les claus per veure cinema asiàtic. Farem un tràveling des del classicisme de Kurosawa als "live-action" moderns, a l'anime, passant pel cinema coreà i xinès, la indústria del cinema a l'Índia més enllà de Bollywood, i acabarem fixant la mirada al cinema del Sud-est Asiàtic : Filipines, Tailàndia, entre d'altres.

Recursos infantils

Tamagoyaki (Truita japonesa)

Recepta 24/04/2017 16.23 h.

Disfressa maorí

Manualitats 22/02/2017 16.29 h.

Shang Hun

Recepta 08/11/2016 17.40 h.

El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest