Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Oferta d'activitats i programes educatius de l'Escola de Bambú de Casa Àsia, amb el Segell de Qualitat de la Universitat de Barcelona

Oferta d'activitats i programes educatius de l'Escola de Bambú de Casa Àsia, amb el Segell de Qualitat de la Universitat de Barcelona

Després de rebre el Segell de Qualitat de la Universitat de Barcelona, l'Escola de Bambú, el programa d'educació intercultural i inclusiva de Casa Àsia obre el període d'inscripcions a les seves activitats per als centres educatius, biblioteques, centres cívics i altres entitats. Les activitats escolars es poden realitzar als propis centres educatius o a la nostra seu al Recinte Modernista de Sant Pau.

 

L'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona i el Consell de Coordinació Pedagògica de l'Ajuntament de Barcelona han concedit aquest any el Segell de Qualitat per a la tasca educativa de l'Escola de Bambú, el programa d'educació intercultural i inclusiva de Casa Àsia .

Aquest és un reconeixement a la tasca que s'ha realitzat des de 2003, treballant cada curs amb uns vuitanta centres educatius, 1.400 alumnes i un centenar de mestres i professorat a través de diversos projectes, activitats i tallers, que a més de promoure el coneixement del continent asiàtic i la regió del pacífic i la seva gent, reconeixen la riquesa que suposa la multiculturalitat i la necessitat d'educar en competències de comunicació intercultural per contribuir a una societat més justa, respectuosa i cohesionada.

Oferim una gran diversitat d'activitats sobre 10 països diferents de l'Àsia i el Pacífic  adreçats als diversos cicles de l'educació obligatòria i post obligatòria (Activitats i tallers) i si es tria fer les activitats a la seu de Casa Àsia, oferim també una visita guiada adaptada de 30 minuts al recinte modernista.

A més a més consolidem l’oferta del Projecte d’Aprenentatge i Servei (APS) “Contes per llegir, contes per crear” oferint 6 països diferents. Es tracta d’un projecte transversal que treballa les competències d’expressió oral i escrita de l’alumnat alhora que fomenta l’aprenentatge des de la pràctica i oferint un servei a la comunitat. Es preveu una dedicació de 30 hores en total. Aconsellem treballar-lo com a projecte intensiu o repartit al llarg de tot el curs. El centre educatiu tria el país a treballar, s’endú en préstec gratuït contes de la Mediateca de Casa Àsia, els llegeixen i per grups cooperatius creen noves històries, les il·lusten, les presenten amb un suport específic del  país i fan un servei comunitari. Llegir més

Països i suports: L'ÍndiaXinaJapóAustràliaCambodjaIndonèsia.

Durant el 2016, comptem amb el suport de la Fundació Institut Confuci de Barcelona per a les activitats que promouen el coneixement de la cultura i societat xinesa. Seguim amb “Els poemes que ens apropen”, projecte d’intercanvi de poemes entre centres educatius i comerciants. Aquest projecte que es va estrenar al barri Fort Pienc (2014) s’ha portat a Sant Antoni (2015 i 2016) i al Passeig Gaudí (2016). Aquest curs es portarà a un nou barri de la ciutat.

 

ACTIVITATS NOVES:

- Rutes asiàtiques a Barcelona: L'Índia, cultura persa, les nits de Ramadà pakistaneses.

- Destapa’t els ulls. Trencant estereotips. Taller–joc per a CSP i ESO que té per objectiu combatre els estereotips sobre la immigració.

Aprenem. Famílies en xarxa

Informació relacionada

Desplegable
Share to Twitter Share to Facebook Share to LinkedIn Share to Google Reader Share to Yahoo Share to delicious Share to NetVibes Share to Digg Share to Menéame Share to La Tafanera Rss

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


  • Bann_bambu
  • Bann_interculturalidad
  • Bann_affbcn
  • Bann_europa
  • Bann_inhouse
  • Bann_turismo
  • Bann_innova
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Recinte de Can Tiana | c/ Bolivia, 56 | 08018 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest