Casa Àsia

Accessos directes



Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 22/05/2018 10:00
Jornada "Cartografia d'un món en transformació: una visió des d'Àsia, les Amèriques i Europa"

Jornada "Cartografia d'un món en transformació: una visió des d'Àsia, les Amèriques i Europa"

De la mà d'una àmplia gamma d'acadèmics internacionals explorarem els enntorns i les implicacions de les configuracions canviants de poder i de coneixement tant dins, com a través de les regions d'Àsia, Europa i Amèrica.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 23/05/2018 19:00
Conferència "La reunificació coreana: tan lluny i tan a prop"

Conferència "La reunificació coreana: tan lluny i tan a prop"

Després la històrica trobada entre el president sud-coreà, Moon Jae-in, i el líder de Corea del Nord, Kim Jong-un, i la seva pròxima cita amb el president Trump, primera entre els dos països, analitzarem els escenaris futurs i recents esdeveniments a la península coreana.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 26/05/2018 > 27/05/2018
VI Festival tradicional japonès: "Festival Matsuri"

VI Festival tradicional japonès: "Festival Matsuri"

Els dies 26 i 27 de maig se celebrarà la sisena edició del Festival Matsuri al Moll de la Fusta, a Barcelona. Es tracta de dos dies de festivitat a la trobada de la cultura japonesa amb música, tambors, balls, tallers i gastronomia, entre d'altres. El festival es concep, a més, com a punt de trobada amb els barcelonins d'origen japonès.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 29/05/2018 19:00
Presentació del llibre: "Xina Fast Forward" del periodista Sergi Vicente

Presentació del llibre: "Xina Fast Forward" del periodista Sergi Vicente

El periodista i director de betevé, Sergi Vicente presentarà el proper dimarts 29 de maig a la seu de Casa Àsia el seu llibre China Fast Forward, on l’autor, que va ser corresponsal de Televisió de Catalunya a la Xina, durant dotze anys i mig, exposa de manera oberta la seva visió d’un país que ha sofert una transformació econòmica i social tan espectacular com accelerada.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 25/05/2018 > 27/05/2018
Pensando Butoh 2018

Pensando Butoh 2018

Aquest festival s'inaugurarà a la seu de Casa Àsia el divendres 25 de maig amb unes xerrades i una performance de la ballarina Yuko Kaseki. Així mateix, les xerrades aniran a càrrec de Marlene Jöbsti, Sua Urana, Albert Nolla i Yuko Kaseki; i el dissabte i el diumenge tindran lloc tallers de dansa amb Yuko Kaseki, a més a més de sessions de Butoh Jam en diversos espais.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 04/05/2018 > 30/05/2018
Exposició "Sumi-e i Shodo: el món de blanc i negre"

Exposició "Sumi-e i Shodo: el món de blanc i negre"

El 4 de maig a les 18.30 h, la Xarxa Dos Deu, en col·laboració amb Espai 210, el Districte de l'Eixample de l'Ajuntament de Barcelona i Casa Àsia, inaugura aquesta exposició que comptarà amb les obres realitzades pels alumnes dels cursos de sumi- e i Shodo de Casa Àsia impartits per Mihoko Ono, pintora i poetessa japonesa, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Musashino (Tòquio).

Bp_casa_asia CASA ÀSIA
Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Igor G. Barbero, cofundador de la Revista 5W i responsable de comunicació en la unitat d'emergències de Metges sense Fronteres (MSF) i Blanca Garcés Mascareñas, investigadora sènior de l'àrea de migracions del CIDOB, han exposat la situació actual que es viu a Bangla Desh arran de l'últim èxode massiu de membres de la comunitat musulmana Rohingya, en un acte que ha tingut lloc el dimarts 27 de febrer a la seu de Casa Àsia i en col·laboració amb el Cidob.

Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 25/02/2018 > 14/10/2018
Cicle d'activitats: "El somni xinès 中国 梦 2018"

Cicle d'activitats: "El somni xinès 中国 梦 2018"

L'Institut de Cultura Xinesa, el Servei mèdic Panda (FIATC), Tianshi Centre Artístic Associació i LinkChina Traducció jurada i el Consolat General de la Xina a Barcelona presenten el seu programa anual d'activitats "El Somni Xinès 2018" que té com a objectiu crear ponts entre cultures . Casa Àsia i la Biblioteca de la Sagrada Família donen suport a la iniciativa des dels seus inicis.

Últimes notícies

La cumbre Trump-Kim, más cerca

El Periódico de Cataluña 20/04/2018.
Més notícies
Cerca per:
Cerca més notícies:

Bases de dades Casa Àsia

Consulta des d'aquí la nostra recopilació de recursos relacionats amb Àsia a:




El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest