Casa Àsia

Accessos directesBp_politica_y_sociedad POLíTICA I SOCIETAT
Trobada entre Donald Trump i Kim Jong-un

Trobada entre Donald Trump i Kim Jong-un

Espanya es congratula del pas fet ahir a Singapur entre el President dels Estats Units, Donald Trump, i el líder de la República Popular Democràtica de Corea (RPDC), Kim Jong-un, cap a la desnuclearització completa de la península coreana, la construcció d'un règim de pau sòlid i durador a la regió i el restabliment de relacions entre els dos països, segons informa un comunicat de l'OID.
Bp_politica_y_sociedad Madrid. 18/12/2018 18:00
Conferència i presentació "Turisme Otaku: els pelegrinatges als santuaris del manga i de l'anime"

Conferència i presentació "Turisme Otaku: els pelegrinatges als santuaris del manga i de l'anime"

Cada vegada són més els viatgers que visiten el Japó amb la finalitat de conèixer aspectes concrets del país. Per als més joves, la finestra cap al Japó és, sens dubte el manga i l'anime. En aquesta conferència es presentaran els detalls sobre com viatjar al Japó paradís de la cultura popular, i assistirem a més a la presentació del llibre Japón para otakus (Diàbolo edicions).
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 19/12/2018 18:30
Diàlegs universals, mirades diverses: "Una mirada intercultural a l'amor ròmantic"

Diàlegs universals, mirades diverses: "Una mirada intercultural a l'amor ròmantic"

Seguint amb el cicle temàtic organitzat per Espai Avinyó – Llengua i Cultura que ens convida a parlar sobre qüestions i temàtiques d’interès global des de diversos sabers i mirades, en aquesta ocasió ens acostarem a un dels grans temes que han ocupat la humanitat al llarg de la història: l’amor i l’enamorament en totes les seves formes.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 28/12/2018 > 12/01/2019
Ruta Kabataan: cultura i joves de context cultural filipí a Barcelona

Ruta Kabataan: cultura i joves de context cultural filipí a Barcelona

Per tal de trencar estereotips sobre els joves catalans de context cultural filipí, Casa Àsia amb la col·laboració de CultRuta, organitza la ruta Kabataan, una mostra de la vida a la ciutat i la manera de pensar dels joves de contextos culturals filipins.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 17/01/2019 19:00
Conferència "Punxons, bambús, pinzells i teclats: el món de l'escriptura a Àsia"

Conferència "Punxons, bambús, pinzells i teclats: el món de l'escriptura a Àsia"

Àsia és el bressol de l'escriptura en el món. La humanitat va començar a passar la seva veu a signes visuals fa milers d'anys a Mesopotàmia, l'Índia i la Xina. Des de llavors el continent ha conegut diverses tècniques per escriure i ha desenvolupat nombrosos alfabets i sistemes gràfics. De vegades intentant reproduir mitjançant imatges les idees de les paraules, en altres buscant com representar els sons de les llengües.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 20/12/2018 09:30
AsiaMedia: Seminari de Corresponsals Espanyols a l'Àsia

AsiaMedia: Seminari de Corresponsals Espanyols a l'Àsia

Aquest seminari està dirigit a estudiants de Periodisme, d'Àsia i de Relacions Internacionals, periodistes amb interès en els temes internacionals i / o que vulguin arribar a ser corresponsals d'un mitjà de comunicació, així com aquells professionals amb interès per la regió Àsia-Pacífic. El seminari està organitzat per Casa Àsia i compta amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya, l'Agència EFE i el grup de Recerca d'Àsia Oriental de la UAB.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 23/01/2019 17:00
Participa en l'Any Nou Xinès!

Participa en l'Any Nou Xinès!

El dissabte 2 de febrer de 2019 tindrà lloc als carrers de Barcelona la celebració de l'Any Nou lunar, organitzat per les entitats xineses establertes a Barcelona i rodalies, la Fundació Institut Confuci de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i Casa Àsia. Col·laboren amb aquesta festivitat, a més, entitats de cultura popular catalana. Per tot això, l'equip organitzatiu convoca una reunió informativa per a totes les persones i associacions interessades a col·laborar en aquesta gran festa.
Bp_politica_y_sociedad Barcelona. 07/03/2019 19:00
Conferència "Ger: l'univers de la iurta mongol"

Conferència "Ger: l'univers de la iurta mongol"

Ger és el nom mongol per a la iurta nòmada, una forma d'habitatge estesa amb diferents variants pel conjunt de l'Àsia central i septentrional. La ger mongol, més enllà d'un hàbitat perfectament adaptat a les condicions del clima de l'estepa, és un complex microcosmos on l'orientació, el lloc assignat a les diferents persones i la col·locació de determinats objectes dins i fora d'ella expressen àmbits simbòlics relacionats amb el poder, el gènere, l'espai i el temps.
Bp_casa_asia CASA ÀSIA
Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Els oblidats dels oblidats: la minoria Rohingya

Igor G. Barbero, cofundador de la Revista 5W i responsable de comunicació en la unitat d'emergències de Metges sense Fronteres (MSF) i Blanca Garcés Mascareñas, investigadora sènior de l'àrea de migracions del CIDOB, han exposat la situació actual que es viu a Bangla Desh arran de l'últim èxode massiu de membres de la comunitat musulmana Rohingya, en un acte que ha tingut lloc el dimarts 27 de febrer a la seu de Casa Àsia i en col·laboració amb el Cidob.

Últimes notícies

Muere un activista iraní tras 60 días de huelga de hambre

El Periódico de Cataluña 13/12/2018.

La diplomacia china aprieta para liberar a Meng

El Periódico de Cataluña 11/12/2018.

La población de Pekín descendió en 2017 por primera vez

El Periódico de Cataluña 11/12/2018.
Més notícies
Cerca per:
Cerca més notícies:

Bases de dades Casa Àsia

Consulta des d'aquí la nostra recopilació de recursos relacionats amb Àsia a:
El Consorci de Casa Àsia està format per:
Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación Generalitat de Catalunya Ajuntament de Barcelona Ayuntamiento de Madrid
Formen part de l’Alt Patronat:
Ajuntament de València Técnicas reunidas Hyundai ACS Port de Barcelona La Caixa
Entitats col·laboradores:
La Roca Village Las Rozas Village logo pie Institut Confuci Japan foundation Crowne Plaza
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest