Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Notícies > Economia

Economia

Economia

Obertes les inscripcions per al Màster en Cultura i Negocis a Àsia Orinetal de la UB

28/02/2018 10:19
Aquest màster permet adquirir una formació especialitzada teorico-pràctica de postgrau, de caràcter professional i altament qualificada, centrada en l'economia i els negocis d'Àsia Oriental, i va dirigit a graduats i llicenciats (o bé haver superat el 90% de crèdits) de tots els sectors, especialitats i nacionalitats, interessats a completar la seva formació adquirint els coneixements i eines necessàries per a la internacionalització de negocis a l’Àsia.

Es presenta la nova ruta aèria Tashkent-Barcelona

15/02/2018 13:41
El director general de Casa Àsia, David Navarro, ha participat en l'acte de presentació de l'obertura dels nous vols directes Tashkent-Barcelona-Tashkent, que ha tingut lloc avui a Barcelona, ​​i en el qual han assistit representants de l'ambaixada i del consolat general d' Uzbekistan, l'Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona, ​​Foment del Treball i l'Ajuntament de Barcelona, ​​juntament amb els seus homòlegs uzbeks.

Primer informe sobre turisme asiàtic. "Turisme asiàtic: turisme de qualitat"

18/01/2018 13:38
Casa Àsia, amb la col·laboració de Value Retail, ha elaborat aquesta publicació que es va presentar l’any passat i que està especialment adreçada al conjunt de professionals del sector, empreses i institucions relacionades amb el món del turisme.

Casa Àsia advoca per la cooperació entre ciutats asiàtiques i europees

14/12/2017 11:55
Les ciutats asiàtiques congreguen el major nombre de població urbana del món i seguiran sent les principals contribuïdores al procés d'urbanització global, que segons UN-Habitat superarà el 60% del total de la població mundial l'any 2030. L'explosió de la població urbana a Àsia obliga a treballar de forma multilateral, a través d'associacions globals o de projectes que involucren a diverses ciutats d'Europa i Àsia, o de forma bilateral amb les ciutats asiàtiques, per exemple, a través dels agermanaments en diferents àmbits.

Trobada amb ciutats xineses del programa IUC-Àsia a la Smart City Expo World Congress

07/11/2017 13:06

Casa Àsia organitza una trobada amb representants d'alt nivell de ciutats xineses que participen en el programa International Urban Cooperation-Àsia (IUC-Àsia) de la Unió Europea Aquesta trobada, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, ​​tindrà lloc el proper dimarts 14 de novembre, a les 12.00h, en el marc de la Smart City Expo World Congress 2017 (SCEWC) de Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat.

Col·loqui amb futurs líders xinesos

28/09/2017 12:34
Joves empresaris representants d'algunes de les start-ups més reeixides de la Xina han participat avui a Casa Àsia en un col·loqui sobre aquesta temàtica en el marc del programa "Futurs Líders Xinesos" de la Fundación Consejo España China.

Ernesto Caccavale (Alibaba): "El mercat xinès és una gran oportunitat però l'empresari s’ha de moure avui"

28/06/2017 13:10
El director de Desenvolupament de Negoci d’Alibaba per Espanya i Portugal, Ernesto Caccavale, ha incitat als empresaris catalans a què aprofitin la gran oportunitat que representa el comerç electrònic en el mercat xinès, però ha subratllat que "cal anar ràpid perquè el tren està passant ara, i l'empresari s’ha de moure avui ".

Octava Jornada Tècnica Port de Barcelona i Casa Àsia

15/05/2017 13:00
El passat dijous 11 de maig el World Trade Center va acollir una nova jornada tècnica organitzada conjuntament pel Port de Barcelona i Casa Àsia sota el títol "Màrqueting i distribució a la Xina".

L'Ajuntament de València renova la col·laboració amb Casa Àsia

11/05/2017 12:30
El passat divendres, 5 de maig,  va tenir lloc a València la signatura del conveni entre l'Ajuntament de València i el consorci públic Casa Àsia, en el qual s'estableixen les bases per a la col·laboració conjunta d'ambdues entitats en el foment del coneixement i les relacions amb la regió d'Àsia i el Pacífic durant el proper any.

L'Índia, destí d'oportunitats per a invertir en el sector TIC i biotecnològic

20/04/2017 17:37

El passat divendres 7 d'abril va tenir lloc a la seu de Casa Àsia una conferència de negocis amb yOptimizo i NQabogados sobre el mercat emergent de l'Índia. Liderat pel sector biotecnològic i el de les TIC, el país asiàtic és avui una de les opcions més rendibles per invertir com a empresa estrangera, tal com han explicat els ponents.

Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest