Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Notícies > Economia

Economia

Economia

L'Índia, destí d'oportunitats per a invertir en el sector TIC i biotecnològic

20/04/2017 17:37

El passat divendres 7 d'abril va tenir lloc a la seu de Casa Àsia una conferència de negocis amb yOptimizo i NQabogados sobre el mercat emergent de l'Índia. Liderat pel sector biotecnològic i el de les TIC, el país asiàtic és avui una de les opcions més rendibles per invertir com a empresa estrangera, tal com han explicat els ponents.

Bangla Desh, un país amb potencial per a l'empresa espanyola

23/03/2017 10:42

Casa Àsia, en col·laboració amb l'Ambaixada de Bangla Desh a Espanya, va organitzar el passat 23 de febrer una jornada per presentar les oportunitats que aquest país asiàtic ofereix a les empreses espanyoles. En l'acte van participar Ramon Mª Moreno, director general de Casa Àsia, que va fer una breu introducció al país, l'ambaixador de Bangla Desh a Espanya, Hassan Mahmood Khandker, que va exposar dades macroeconòmiques, i va destacar potencials inversions al país, i Mohammad Navid Safiullah, agregat Comercial de l'Ambaixada, que va respondre a totes les preguntes formulades pels assistents en acabar les presentacions.

Jornada tècnica sobre protocol de negocis a la Xina

22/02/2017 11:13
Dijous, 16 de febrer, el World Trade Center de Barcelona va acollir una nova jornada tècnica sobre "El protocol dels negocis a la Xina". Va comptar amb l'assistència de representants de més de trenta empreses i amb la participació de la consultora i professora de llengua xinesa de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI), Yuan Gao.

Àsia-Pacífic, el mercat turístic emissor amb més potencial de creixement

20/01/2017 12:13

Casa Àsia ha presentat aquest dijous, 19 de gener, a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, (FITUR) les principals conclusions del seu primer Informe sobre Turisme Asiàtic, on es constata que la regió Àsia-Pacífic constitueix en l'actualitat el mercat turístic emissor més important i amb major potencial de creixement del món.


Beques Xina 2017-2018 (Fundació ICO)

17/01/2017 17:50
El 23 de gener de 2017 s'obre la XV convocatòria del Programa beques-Xina de la Fundació ICO, adreçada a joves professionals de qualsevol especialitat que vulguin orientar la seva carrera cap al mercat xinès.

Hong Kong, enclavament estratègic per invertir als mercats asiàtics

16/12/2016 13:18
Aquest dijous, 15 de desembre, ha tingut lloc a Casa Àsia la sessió titulada "Hong Kong com a plataforma per a l'accés als mercats de la Xina continental i del sud-est asiàtic" en què diferents especiales en matèria financera, logística i legal / fiscal, que treballen sobre el terreny, han donat a conèixer les claus per aprofitar les oportunitats de negoci que presenten aquests països asiàtics, així com la importància d'un enclavament estratègic com Hong Kong, que actua de facto com a hub per operar en aquests països.

Jornada sobre Open data i economia col·laborativa a Barcelona i ciutats japoneses

22/11/2016 16:50
El passat dimarts 15 de novembre es va celebrar a Casa Àsia una jornada per posar en comú projectes i estratègies basades en l’Open Data, Open Platform i Collaborative economy. L’acte va comptar amb la presència d’experts d’aquests àmbits de Barcelona i d’algunes ciutats japoneses, que van tenir l’oportunitat d’intercanviar informació i d’explorar en les diferències i similituds de les seves experiències.

ASEAN, un nou mercat regional obert a les inversions en infraestructures

28/10/2016 10:43
Dimecres passat, 26 octubre, va tenir lloc a la seu de Casa Àsia el seminari "Asean Day:" El potencial de negoci de la connectivitat en Asean "que va ser organitzat juntament amb el Comitè de l'Asean (Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic) a Madrid, CaixaBank, Foment del Treball, Foro de Marcas Renombradas Españolas i Antonio Viñal & Co Advocats.

Ambaixador López-Busquets: "L'Iran ha de resoldre el seu problema de finançament"

15/09/2016 18:05

L'ambaixador d'Espanya a l'Iran, Eduardo Lopez-Busquets, ha participat aquest dimecres 14 de setembre a la trobada empresarial "Oportunitats de negoci i inversió per a l'empresa espanyola a l'Iran", que ha tingut lloc a la seu de la CEOE. També han intervingut Joan Canals, president del Comitè de Països Mediterranis i Orient Mitjà (CEOE) i Ramón Mª Moreno, director general de Casa Àsia.

Gonzalo de Benito: "El Japó és una potència global"

02/06/2016 10:35
L'ambaixador d'Espanya al Japó, Gonzalo de Benito, ha ofert aquest dimarts 31 de maig una xerrada adreçada a empresaris i emprenedors en què ha analitzat les relacions bilaterals i les oportunitats de negoci entre Espanya i el Japó.

Cerca al web de Casa Àsia
Casa Asia a la xarxa:
Facebook Twitter Youtube Flickr Spotify LinkedIn Foursquare

Agenda

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic

Mapa interactiu d'Àsia-Pacífic
Descobreix Àsia, país a país


Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest