Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Notícies > Economia

Economia

Economia

La cultura corporativa japonesa, a través de directius espanyols

31/10/2018 11:19
Jorge Calvo (vicedegà de Globis School of Management), Pedro Navarrete (managing partner de mtH-3) i Alex Fernández de Castro (professor a ESADE) han estat els responsables de plasmar en el llibre Wa, claus de la cultura corporativa japonesa el funcionament de les empreses i la filosofia de treball al Japó.

Empreses xineses buscaran oportunitats de negoci amb empreses navarreses

08/10/2018 16:48
Una vintena d'empreses xineses busquen oportunitats de negoci amb empreses navarreses en el marc del II Dia de la Internacionalització, que se celebrarà el 24 d'octubre a Baluard, segons informa l'Agència EFE.

La Fundació Consell Espanya-Japó busca Talent J

12/09/2018 11:23
La presència de joves espanyols al Japó té interessants perspectives de desenvolupament tant personal com professional i és per això que amb motiu del 150è aniversari de l'establiment de les relacions diplomàtiques entre Espanya-Japó, la Fundació-Consell Espanya-Japó va crear el passat mes de març la comunitat virtual Talent J.

Obertes les inscripcions per al Màster en Cultura i Negocis a Àsia Orinetal de la UB

28/02/2018 10:19
Aquest màster permet adquirir una formació especialitzada teorico-pràctica de postgrau, de caràcter professional i altament qualificada, centrada en l'economia i els negocis d'Àsia Oriental, i va dirigit a graduats i llicenciats (o bé haver superat el 90% de crèdits) de tots els sectors, especialitats i nacionalitats, interessats a completar la seva formació adquirint els coneixements i eines necessàries per a la internacionalització de negocis a l’Àsia.

Es presenta la nova ruta aèria Tashkent-Barcelona

15/02/2018 13:41
El director general de Casa Àsia, David Navarro, ha participat en l'acte de presentació de l'obertura dels nous vols directes Tashkent-Barcelona-Tashkent, que ha tingut lloc avui a Barcelona, ​​i en el qual han assistit representants de l'ambaixada i del consolat general d' Uzbekistan, l'Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona, ​​Foment del Treball i l'Ajuntament de Barcelona, ​​juntament amb els seus homòlegs uzbeks.

Primer informe sobre turisme asiàtic. "Turisme asiàtic: turisme de qualitat"

18/01/2018 13:38
Casa Àsia, amb la col·laboració de Value Retail, ha elaborat aquesta publicació que es va presentar l’any passat i que està especialment adreçada al conjunt de professionals del sector, empreses i institucions relacionades amb el món del turisme.

Casa Àsia advoca per la cooperació entre ciutats asiàtiques i europees

14/12/2017 11:55
Les ciutats asiàtiques congreguen el major nombre de població urbana del món i seguiran sent les principals contribuïdores al procés d'urbanització global, que segons UN-Habitat superarà el 60% del total de la població mundial l'any 2030. L'explosió de la població urbana a Àsia obliga a treballar de forma multilateral, a través d'associacions globals o de projectes que involucren a diverses ciutats d'Europa i Àsia, o de forma bilateral amb les ciutats asiàtiques, per exemple, a través dels agermanaments en diferents àmbits.

Trobada amb ciutats xineses del programa IUC-Àsia a la Smart City Expo World Congress

07/11/2017 13:06

Casa Àsia organitza una trobada amb representants d'alt nivell de ciutats xineses que participen en el programa International Urban Cooperation-Àsia (IUC-Àsia) de la Unió Europea Aquesta trobada, organitzada en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, ​​tindrà lloc el proper dimarts 14 de novembre, a les 12.00h, en el marc de la Smart City Expo World Congress 2017 (SCEWC) de Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat.

Col·loqui amb futurs líders xinesos

28/09/2017 12:34
Joves empresaris representants d'algunes de les start-ups més reeixides de la Xina han participat avui a Casa Àsia en un col·loqui sobre aquesta temàtica en el marc del programa "Futurs Líders Xinesos" de la Fundación Consejo España China.

Ernesto Caccavale (Alibaba): "El mercat xinès és una gran oportunitat però l'empresari s’ha de moure avui"

28/06/2017 13:10
El director de Desenvolupament de Negoci d’Alibaba per Espanya i Portugal, Ernesto Caccavale, ha incitat als empresaris catalans a què aprofitin la gran oportunitat que representa el comerç electrònic en el mercat xinès, però ha subratllat que "cal anar ràpid perquè el tren està passant ara, i l'empresari s’ha de moure avui ".
Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest