Casa Àsia

Accessos directesCap_casaasia
Notícies > Economia

Economia

Economia

Ernesto Caccavale (Alibaba): "El mercat xinès és una gran oportunitat però l'empresari s’ha de moure avui"

28/06/2017 13:10
El director de Desenvolupament de Negoci d’Alibaba per Espanya i Portugal, Ernesto Caccavale, ha incitat als empresaris catalans a què aprofitin la gran oportunitat que representa el comerç electrònic en el mercat xinès, però ha subratllat que "cal anar ràpid perquè el tren està passant ara, i l'empresari s’ha de moure avui ".

Octava Jornada Tècnica Port de Barcelona i Casa Àsia

15/05/2017 13:00
El passat dijous 11 de maig el World Trade Center va acollir una nova jornada tècnica organitzada conjuntament pel Port de Barcelona i Casa Àsia sota el títol "Màrqueting i distribució a la Xina".

L'Ajuntament de València renova la col·laboració amb Casa Àsia

11/05/2017 12:30
El passat divendres, 5 de maig,  va tenir lloc a València la signatura del conveni entre l'Ajuntament de València i el consorci públic Casa Àsia, en el qual s'estableixen les bases per a la col·laboració conjunta d'ambdues entitats en el foment del coneixement i les relacions amb la regió d'Àsia i el Pacífic durant el proper any.

Air China inaugura el vol directe entre Barcelona i Xangai

08/05/2017 15:22
L'aerolínia Airchina ha inaugurat aquest divendres, 5 de maig, el nou vol directe que connecta l'aeroport de Barcelona-El Prat amb el de Xangai. Es tracta de la segona ruta que opera Air China a l'aeroport barceloní, ja que des del 2014 disposa d'un vol a Beijing. Barcelona és la cinquena ciutat d'Europa en disposar d'una connexió directa amb Beijing i Xangai.

Màster en Cultura i Negocis a l'Àsia Oriental

28/04/2017 11:58
La Universitat de Barcelona i el Centre d'Estudis Internacionals (UB-CEI) han obert el període d'inscripció per a la realització del Màster en Cultura i Negocis a l'Àsia Oriental fins al proper 26 de setembre. Aquesta formació, que compta amb la col·laboració de Casa Àsia i la Fundació Institut Confuci de Barcelona, ​​va dirigida a graduats i llicenciats de tots els sectors, especialitats i nacionalitats, interessats a completar la seva formació adquirint els coneixements i eines necessàries per a la internacionalització de negocis a l’Àsia.

L'Índia, destí d'oportunitats per a invertir en el sector TIC i biotecnològic

20/04/2017 17:37

El passat divendres 7 d'abril va tenir lloc a la seu de Casa Àsia una conferència de negocis amb yOptimizo i NQabogados sobre el mercat emergent de l'Índia. Liderat pel sector biotecnològic i el de les TIC, el país asiàtic és avui una de les opcions més rendibles per invertir com a empresa estrangera, tal com han explicat els ponents.

Bangla Desh, un país amb potencial per a l'empresa espanyola

23/03/2017 10:42

Casa Àsia, en col·laboració amb l'Ambaixada de Bangla Desh a Espanya, va organitzar el passat 23 de febrer una jornada per presentar les oportunitats que aquest país asiàtic ofereix a les empreses espanyoles. En l'acte van participar Ramon Mª Moreno, director general de Casa Àsia, que va fer una breu introducció al país, l'ambaixador de Bangla Desh a Espanya, Hassan Mahmood Khandker, que va exposar dades macroeconòmiques, i va destacar potencials inversions al país, i Mohammad Navid Safiullah, agregat Comercial de l'Ambaixada, que va respondre a totes les preguntes formulades pels assistents en acabar les presentacions.

Jornada tècnica sobre protocol de negocis a la Xina

22/02/2017 11:13
Dijous, 16 de febrer, el World Trade Center de Barcelona va acollir una nova jornada tècnica sobre "El protocol dels negocis a la Xina". Va comptar amb l'assistència de representants de més de trenta empreses i amb la participació de la consultora i professora de llengua xinesa de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI), Yuan Gao.

Àsia-Pacífic, el mercat turístic emissor amb més potencial de creixement

20/01/2017 12:13

Casa Àsia ha presentat aquest dijous, 19 de gener, a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, (FITUR) les principals conclusions del seu primer Informe sobre Turisme Asiàtic, on es constata que la regió Àsia-Pacífic constitueix en l'actualitat el mercat turístic emissor més important i amb major potencial de creixement del món.


Beques Xina 2017-2018 (Fundació ICO)

17/01/2017 17:50
El 23 de gener de 2017 s'obre la XV convocatòria del Programa beques-Xina de la Fundació ICO, adreçada a joves professionals de qualsevol especialitat que vulguin orientar la seva carrera cap al mercat xinès.

Casa Asia
Casa Àsia | Seu Social | Pavelló de Sant Manuel. Recinte Modernista de Sant Pau | Sant Antoni Maria Claret, 167 | 08025 Barcelona | +34 93 368 08 36
Centre Casa Asia - Madrid | Palacio de Cañete | Calle Mayor, 69 | 28013 Madrid | +34 91 360 01 94
© CASA ÀSIA 2016. Avís legal. Produït per rodest