L’Escola de Bambú, el projecte d’educació intercultural i inclusiu de Casa Àsia, va néixer en el curs 2003-2004 amb la voluntat d’apropar el continent asiàtic i la regió del Pacífic a la població escolar. La nostra proposta educativa té com a objectius generals:

  • Mostrar la riquesa del patrimoni social, cultural i artístic del continent asiàtic.

  • Fer néixer i créixer en l’alumnat l’interès sobre aquest continent i la seva gent, així com per conèixer les cultures d’origen dels seus companys i companyes de procedència asiàtica.

  • Viure la diversitat cultural com a positiva i enriquidora.

  • Educar en competències interculturals.

La nostra oferta d’activitats s’adreça a l’alumnat d’educació infantil, primària, secundària, educació especial, educació d’adults i educació no formal.

Últimes notícies

Buscar per:
{{ general_data.posts_msg }}

{{ post.post_title }}

Modalitat online
Inscriu-te >
No hi ha res per mostrar

Properes activitats

Buscar per:
{{ general_data.posts_msg }}

{{ post.post_title }}

Modalitat online
Inscriu-te >
No hi ha res per mostrar

Metodologia de treball

Per tal d’assolir aquests objectius us proposem treballar en base a petits projectes en el marc dels quals, l’Escola de Bambú, us ofereix un nombre determinat d’activitats que varia en funció del nivell educatiu i dels objectius específics que perseguim. Aquests projectes proposen temes transversals de treball triats d’acord a l’actual currículum escolar de cada nivell educatiu i són sempre de caire multidisciplinar.

Cada projecte s’inicia recollint els coneixements i les experiències prèvies que te l’alumnat sobre el tema per anar desenvolupant- lo posteriorment. Després d’una petita presentació de la temàtica a treballar, es proposa una dinàmica participativa concreta (joc de taula no competitiu, un joc tradicional, treball amb imatges, taller d’escriptura, taller de plàstica, una representació, un joc de rol, …) que permet que l’alumnat pugui aprofundir en el tema alhora que es diverteix. Per acabar, es recullen les impressions i opinions de l’alumnat, s’extreuen conclusions i es fa una petita avaluació.

L’Escola de Bambú facilita unes fitxes on es presenten els projectes, idees de treball posterior i els materials necessaris que l’escola haurà de preparar prèviament en cas que les activitats es realitzin al centre educatiu.

L’Escola de Bambú forma part de

Per les activitats relacionades amb la Xina comptem amb el recolzament de:

També et pot interessar

Buscar per:
{{ general_data.posts_msg }}

{{ post.post_title }}

Modalitat online
Inscriu-te >
No hi ha res per mostrar