Barcelona Coral Àsia és un projecte de trobada intercultural a través de la música i del cant impulsat per Casa Àsia conjuntament amb la Direcció de Drets per a la Ciutadania i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona.

L’any 2012, Casa Àsia va liderar la creació d’aquest projecte amb l’objectiu de donar veu als contextos culturals diversos que viuen a la ciutat. La finalitat del projecte és generar un espai de comunicació intercultural a través de la música i les diferents llengües.

Formada per una cinquentena de cantants d’orígens culturals diversos, la coral comparteix la diversitat asiàtica a través d’un repertori de cançons en idiomes asiàtics, una mostra de la diversitat cultural i lingüística a la ciutat.

Aquest projecte incorpora noves cançons gràcies a la col·laboració dels seus membres sota la direcció de Carles-Josep Comalada, director del Cant Coral del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, acompanyat al piano per Vignesh Tolu Melwani.

Per a més informació, si tens interès en formar part de el cor o si vols convidar-nos per a un concert, contacta amb Gaëlle Patin Laloy, responsable de el Departament de Diversitat i Interculturalitat de Casa Àsia [email protected]