05/02/2020 | Barcelona | Activitats > Oci

Tornen els jocs a Casa Àsia! Si ets dels què t’agraden els jocs de taula i t’apassiona la cultura japonesa, la Mediateca de Casa Àsia et convida a conèixer el Japó a través d’un joc de taula en el qual ens traslladarem al carrer de geishas més famós de l’antiga capital del Japó, Hanamikoji.

A Hanamikoji dos jugadors competeixen per a aconseguir l’atenció de set il·lustres geishas, expertes en les arts tradicionals japoneses, col·leccionant cadascun dels seus respectius objectes favorits per entrar en acció i actuar. Per aconseguir el seu objectiu, el jugador ha de ser capaç de superar al seu contrincant utilitzant l’astúcia i fent algunes jugades més arriscades.

Un joc de taula pensat per a partides amb dos jugadors de més de 10 anys d’edat i d’una durada aproximada de 15 minuts, l’objectiu final de la ronda és aconseguir que les geishas que et donin suport sumin 11.

El joc, creat pel japonès Kota Nakayama i amb il·lustracions de Maisherly Chan, fusiona de manera molt elegant certa estètica manga amb una altra més pròpia de l’art clàssic nipó.

T’animes a jugar?

05/02/2020
Casa Àsia amb la col·laboració de 2 Tomatoes Games.