01/07/2021 | | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

En aquest curs intensiu partim del tan anhelat concepte de viatge, ja sigui aquest real o imaginari, per continuar el nostre aprenentatge d’aquesta llengua fascinant, tot centrant-nos en la pràctica oral del mateix.

Està dirigit a persones que ja compten amb un nivell bàsic de la llengua persa.

Es requereix tenir coneixement de l’alfabet (lectura i escriptura), de la pronunciació i una comprensió elemental la conversa.

Programa:

  • Sessions 1 i 2: salutacions i expressions útils, femení i masculí, presentar-se, formes de cortesia, dies de la setmana, mapa de país.
  • Sessions 3 i 4: els menjars: menjars típics, com demanar / comprar menjar, nombres, moneda, consells per a viatgers, paral·lel / perpendicular.
  • Sessions 5 i 6: comprar en botigues, souvenirs típics, demanar talles, colors, etc.
  • Sessió 7: orientar-se: trens, autobusos, hotels i altres mitjans de transport.

Professora:

Tea Vardosanidze és traductora i intèrpret de llengua persa. Diploma de postgrau en Llengua i Literatura Persa per la Universitat Ivane Javakhishvili de Tbilissi. Curs de postgrau en Llengua i Literatura Persa per la Universitat ‘Albereda Tabataba’i i Institut Az-Zahra de Teheran. Doctora per la Universitat Autònoma de Madrid en Estudis Artístics, Literaris i de la Cultura, compta amb diverses publicacions sobre les dones escriptores i la modernitat a l’Iran. Professora de persa en la Universitat d’Ivane Javakhishvili de Tbilissi. Especialitzada en interpretació institucional amb una àmplia experiència en trobades internacionals amb delegacions oficials en el marc de conferències i negociacions. Tea és presidenta de la SEI Societat Espanyola d’Iranología des de març de 2020.

01/07/2021
1 al 15 de juliol.
Dimarts, dimecres i dijous de 18.00 h a 20.00 h CEST
Durada total del curs i número i durada de les sessions: 14 hores, 7 sessions de 2 hores
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 91 euros.
Casa Àsia.