22/01/2021 | | Activitats > Economia i empresa

L’èxit en qualsevol projecte tant en la vida com en els negocis exigeix un elevat coneixement i anàlisi previ del context. Quan el projecte té a veure amb un país asiàtic, és imprescindible conèixer bé la seva cultura i idiosincràsia de la mà dels millors experts. Aquest curs tractarà tres dels països asiàtics que més interès desperten entre les empreses i els emprenedors europeus: la Xina, Corea de Sud i Japó.

El curs consistirà en la presentació dels tres països sobretot de l’enfocament intercultural, des de la perspectiva de les principals similituds i diferències entre ells, i tenint present les relacions existents amb Espanya. Analitzarem les seves cultures, les seves situacions sociopolítiques, la seva gent, els seus valors i què els impulsa estrènyer les relacions econòmiques amb països europeus.

Programa:

 • Sessió 1
  Xina: Cultura / Actualitat / Influència a Occident / La seva relació amb Espanya

  Data: 2021.01.15

A càrrec de: Antonio Liu Yang

Advocat Chinadesk i facilitador intercultural entre la Xina i Espanya. Llicenciat en Dret, màster en Habilitats Directives per la UV, s’ha format en diferents països europeus (Polònia, Luxemburg) en Comunicació Intercultural. Al llarg dels últims 10 anys ha preparat a desenes d’empreses espanyoles per a la seva entrada a la Xina a través de les seves sessions de formació intercultural. Sempre ha compaginat el seu treball com a consultor en sectors tan diversos com el jurídic, l’acadèmic, el turístic, el de l’e-commerce o el futbolístic amb el món de la docència, ha col·laborat amb una desena de màsters relacionats amb la Xina i ha estat una de les cares visibles de la campanya #NoSoyUnVIRUS amb repercussió social tant en els mitjans nacionals com internacionals.

 • Sessió 2
  Corea de Sud: Cultura / Actualitat / Influència a Occident / La seva relació amb Espanya

  Data: 2021.01.22

A càrrec de: Hyun Lee Park

Facilitadora intercultural especialitzada en la cultura coreana amb més de 10 anys en el sector de les RRHH a diversos sectors, formada en 3 països (Espanya, Xina i Corea de Sud), postgrau en Analista Internacional per la Lisa Institute i curs de Train the Intercultural Trainer per Intercultures. Hyun va néixer a Corea de Sud, Seül, però es va establir de petita a València, Espanya. Durant la seva vida adulta ha estudiat i viscut en altres països com la Xina, Alemanya i Corea del Sud. Aquest rerefons internacional va modelar la seva mentalitat, i realment creu que la diversitat és la solució als principals problemes que el món s’enfronta actualment.

 • Sessió 3
  Japó: Cultura / Actualitat / Influència a Occident / La seva relació amb Espanya

  Data: 2021.01.29

A càrrec de: Amadeo Jensana

Director d’Economia i Empresa de Casa Àsia. Ha estat subdirector de l’oficina del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) a Tòquio durant nou anys, com a responsable de nombrosos projectes de cooperació empresarial entre companyies espanyoles, japoneses, xineses i coreanes en diversos sectors com l’automoció, química, tecnologies de la informació, alimentació, etc.

 • Sessió 4
  Jachico: Diferències i similituds entre el Japó, la Xina i Corea

  Data: 2021.02.05

A càrrec dels tres ponents.

Última sessió del curs on compararem els tres països centrant-nos en les diferències i similituds, amb participació de públic en directe a través d’un Quiz i explicacions culturals.

Inscripcions obertes

22/01/2021
Del 22 de gener al 12 de febrer.
Divendres, de 10.00 h a 12.00 h
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 80 euros.
Casa Àsia.

COMPRAR PARA REGALO > INSCRÍBETE >