12/05/2021 | | Activitats > Oci

El Feng Shui és una tècnica mil·lenària d’origen taoista que ens ajuda a millorar l’harmonia que flueix a l’espai a través de la distribució i l’orientació de la mateixa per tal d’aconseguir una influència positiva sobre les persones que l’ocupen.

Originalment era una forma de coneixement que estudiava els canvis que ocorren en la naturalesa, el clima i els astres. Fa més de 5500 anys els antics emperadors xinesos l’utilitzaven per construir els seus palaus. Buscaven el millor terreny, la millor orientació respecte als astres, la millor ubicació respecte de l’entorn (pluges, vents, muntanyes, vegetació, rius), i després procuraven una bona distribució de tots els elements que volien tenir a l’interior.

Programa:

 • 1a sessió: Energia vital i Feng Shui
  Una introducció al món del Feng Shui; una ciència ancestral que connecta el teu món exterior amb el teu món interior. Viure en harmonia amb el nostre entorn: el cosmos, la Terra, la teva casa i tu.
 • 2a sessió: Yin i Yang aplicat a cada estada
  En aquesta sessió trobarem l’equilibri del Chi a casa nostra a través del Yin i Yang i de forma pràctica, habitació per habitació.
 • 3a sessió: Els 5 elements
  En aquesta sessió ens endinsarem en els 5 elements xinesos: fusta, foc, terra, metall i aigua, i en com identificar-los en tota la casa.
 • 4a sessió: Els cicles de reforç i control dels elements
  En aquesta sessió descobrirem la manera d’harmonitzar els 5 elements i els seus moviments cíclics a través de la dinamització dels mateixos.
 • 5a sessió: El mapa Bagua
  En aquesta sessió aprendrem aquesta magnífica eina que ens permet connectar amb les aspiracions de la vida i localitzar-les en l’espai.
 • 6a sessió: Pràctiques del mapa Bagua
  En aquesta sessió practicarem amb els plànols dels alumnes per veure les diferents opcions del Bagua segons habitatges.
 • 7a sessió: Els 9 activadors de l’energia
  En aquesta sessió descobrirem els activadors més comuns de l’energia que ens permetran potenciar els aspectes vitals desitjats.
 • 8a sessió: L’essència de cada habitació
  En aquesta sessió ens centrarem en l’essència pròpia de cada estança de la casa i com aplicar correctors específics per a cadascuna d’elles.

Professora:

Montserrat Beltrán és formadora i assessora experta en fer que les persones aconsegueixin canviar el rumb de les seves vides i la de les seves famílies, més energia vital, tranquil·litat personal i prosperitat a través de petits canvis a la casa. Des de fa més de 10 anys al seu bloc https://www.fengshuimb.com

És diplomada i instructora en Feng Shui certificada. També és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (U.B.), té el màster en PNL, i és comunicadora d’alt impacte Top Speaker & Trainer. Realitza consultes privades de Feng Shui i cursos, presencials i en línia, a través del seu mètode OSATE.

12/05/2021
12 de maig al 30 de juny.
Miércoles, de 18.00 h a 19.30 h
8 sessions d’1,5 hores. Durada del curs: 12 hores.
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
69 euros.
Casa Àsia, amb la col·laboració de Feng Shui MB.