29/09/2021 | | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

L’indonesi és l’idioma que fonèticament s’assembla més a l’espanyol i amb la gramàtica més simple de tots els idiomes estrangers, de manera que podem afirmar que és un idioma sorprenentment fàcil d’aprendre, encara que no tinguis facilitat per als idiomes!

Si estàs pensant en diferenciar-te professionalment, exportar, muntar el teu negoci allà, la teva empresa et trasllada a aquesta meravellosa part del món o estàs pensant en viatjar allà, aquesta és una oportunitat única per arribar-hi i no ser un turista.

A més de l’idioma, comentarem coses sobre la seva cultura, religió, oportunitats de negoci i recorreguts de viatges si és del teu interès. L’indonesi és un idioma que s’aprèn fàcil i amb una fonètica molt semblant a l’espanyol. Pel que podrem tenir un nivell bàsic fluid en tan sols aquest curs i ser capaços de defensar-nos si visitem Indonèsia.

En aquest curs aprendrem a saludar, a presentar-nos, a negociar, a preguntar adreces, a dir les hores i a tenir converses bàsiques variades.

Aprendrem tots els números, el temps present, gerundi, participi, present continu, el possessiu i el futur.

Aconseguirem suficient vocabulari per poder-nos desenvolupar amb soltesa en el dia a dia.

Professor:

Joaquín Oliveras, és llicenciat en ADE per la Universitat de Barcelona (UB), Màster MBA per l’IDEC (Pompeu Fabra) i està fent el doctorat en Màrqueting a la UB. Ha viscut i treballat a Indonèsia durant 8 anys: 2 a Bali i 6 a Yogyakarta: capital cultural d’Indonèsia, on encara té activitat empresarial i on va treballar com a professor universitari i com a conferenciant en diferents universitats: Sanata Dharma, UKRIM, UKDW. En l’actualitat torna a residir a Barcelona on exerceix de consultor de negocis Indonèsia-Espanya. La seva vinculació amb Indonèsia segueix sent molt alta tant a nivell personal com de negocis i fa freqüents viatges de treball a diferents parts de país.

29/09/2021
29 de setembre al 15 de desembre.
Dimecres de 19.00 h a 21.00 h.
11 sessions de 2 hores. 22 hores en total.
Anomalia al calendari:
08/12/21: festiu
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 143 euros.
Casa Àsia