06/09/2021 | | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Aquests cursos estan basats en els estàndards d’ensenyament de la Japan Foundation, abreujats com a JFS, que s’ajusten al seu torn al MECR, el marc comú de referència a Europa per a l’ensenyament de les llengües, un marc que divideix l’ensenyament en un total de sis nivells (A1-C2), i que ja s’utilitza en els centres d’idiomes de les principals universitats i a les escoles oficials d’idiomes.

Aquests estàndards es basen en una concepció de l’aprenentatge de l’idioma japonès orientada cap a l’enteniment mutu, tot combinant, d’una banda, la capacitat per realitzar una tasca utilitzant el japonès com a vehicle d’expressió; i de l’altra, la capacitat per comprendre una cultura diferent com a resultat d’un intercanvi cultural positiu.

Per a això, s’han creat materials d’estudi que proporcionen un aprenentatge amè, dinàmic i productiu, sigui quina sigui la motivació de l’estudiant. El curs està dissenyat per a adults que viuen fora del Japó i que volen estudiar japonès per, a través de l’aprenentatge de la llengua, viure a el mateix temps una experiència cultural.

La inscripció a cada tram es fa de forma independent, tot i que s’informarà als alumnes via email de l’obertura d’inscripcions per al següent tram o nivell. En la mesura del possible, els alumnes continuaran cap als trams o nivells superiors mantenint el mateix horari i dia de la setmana en el qual es van inscriure per primera vegada.

Per a més informació sobre nivells, metodologia i llibres de text:
https://www.fundacionjapon.es/LenguaDetalle.sca?leng_id=1

Materials de text pels nivells A1-1 i A1-2:
Marugoto nihon no kotoba to bunka  A1 (La llengua i la cultura japoneses a el complet).
Dos llibres: ACTIVITAT i COMPRENSIÓ.

PRIMER QUADRIMESTRE A1-1
Del 06/09/21 al 28/02/22
DILLUNS DE 17 A 19H
22 sessions 440 euros

Les classes dels dies 11/10/21 i 08/11/21 seran gravades i enviades a aquells alumnes que NO puguin assistir a classe.
Els enregistraments estaran disponibles online durant 7 dies.
Les classes s’interrompen per Nadal el 20/12/21 (última classe de l’any) i es reprendran el 10/01/22 (primera classe de l’any).

ANOMALIES AL CALENDARI:
Dilluns 01/11/21: festiu
Dilluns 06/12/21: festiu

El primer quadrimestre A1-1 tindrà la seva continuïtat en el segon quadrimestre A2-2.

Professora:

Naoko Sato és llicenciada en Educació i Sociologia per la Universitat de Tsuru, i ha realitzat diversos cursos i activitats formatives sobre l’ensenyament de l’idioma japonès com a llengua estrangera. Com a professora té una rica experiència en l’ensenyament del japonès a tots els nivells, des d’inicials fins a avançats. Tot i que ha utilitzat diversos mètodes d’ensenyament cal destacar el seu coneixement del mètode Marugoto. És professora d’idioma japonès a Casa Àsia des de 2015.

Baixes:

Un cop començat el curs, no es tornarà l’import de la matrícula sota cap concepte, excepte en casos de força major demostrable.
Casa Àsia es reserva el dret de cancel·lar qualsevol curs en cas de no arribar a un mínim d’alumnes inscrits.
Les dates i horaris proposats són susceptibles de variació.
Es lliurarà un certificat d’assistència als alumnes que així ho sol·licitin.

IMPORTANT:

A causa del COVID-19, per seguretat tots els cursos Marugoto (JFS) es realitzaran en modalitat online fins a almenys gener de 2022.

Per poder seguir amb les classes en línia és FONAMENTAL disposar d’una bona connexió a internet, i d’un dispositiu (preferiblement un PC o portàtil) amb micròfon i càmera. Les classes es realitzen a través de la plataforma ZOOM que hauran descarregar des del lloc oficial, registrar-se a la mateixa amb el seu nom i cognom (perquè al connectar-se el professorat puguin reconèixer-los) i fer una prova abans de l’inici de les classes.

Casa Àsia i la Fundació Japó accepten alumnes a partir dels 18 anys d’edat, tot reservant-se el dret a admetre alumnes a partir dels 15 anys d’edat, prèvia entrevista online.

El curs que aquí es detalla s’organitza des de Casa Àsia a Madrid, és important que els alumnes entenguin que quan la situació sanitària permeti reprendre les classes presencials, és possible que reprenguem aquest format. No obstant això, convé assenyalar que cap canvi es produirà a meitat d’un nivell, sinó només quan calgués canviar de nivell.

06/09/2021
Del 6 setembre al 28 de febrer de 2022.
Horari i dia: dilluns de 17.00 h a 19.00 h.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Preu: 440 euros.
Casa Àsia i Fundació Japó, Madrid