13/09/2022 | Activitats > Cultura
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Els teus fills/es són entusiastes del Japó? T’encanta el manga, l’anime, el J-pop etc. i vols provar què tal és aprendre japonès? El curs està dissenyat per a joves que volen estudiar japonès per, a través de l’aprenentatge de la llengua, viure una experiència cultural. És una oportunitat per a aquells/es joves que vulguin apuntar-se al món de l’idioma japonès amb persones de la seva mateixa edat i perquè els seus pares puguin comprovar que el seu interès pel Japó és genuí.

Cursos especialment dissenyats per a joves entre 12 i 17 anys; per ser fàcilment compaginable amb les obligacions acadèmiques, que podran seguir aprenent japonès amb rigor, però sense exàmens.

Curs online: «Idioma japonès per a joves entre 12 i 17 anys – nivell A1-1 – part 1»

Dimecres de 17.30 h a 19.00 h CEST

14/09/2022 – 21/12/2022

Curs online: «Idioma japonès per a joves entre 12 i 17 anys – nivell A2-1 – part 1»

Dimarts de 17.30 h a 19.00 h CEST

13/09/2022 – 20/12/2022

Professora:

Taeko Kojima es va graduar a Kyoto University of Education i és professora llicenciada de japonès com a llengua estrangera, amb una àmplia experiència docent tant al Japó com a Espanya per a tots els nivells. Ensenya japonès d’una forma entretinguda amb un mètode dinàmic, molt participatiu i eficaç basat en el mètode Marugoto (el nou mètode d’ensenyament de l’idioma japonès per a estrangers dissenyat per la Fundació Japó) i del qual Taeko és co-autora a la part de Gramàtica. En aquests moments és una de les professores amb formació en aquest mètode que més hores de classe ha impartit, acumulant així una àmplia experiència pràctica. És professora de japonès a Casa Àsia des de 2009.

Informació important per a les famílies:

1/ El curs NO tindrà exàmens com a tal, es realitzarà una avaluació contínua a través de Minato, que és la plataforma de cursos en línia de Fundació Japó. Els/les alumnes aprendran a registrar-se a classe amb la professora que els anirà guiant en el procés. A la plataforma, trobareu deures que la professora anirà enviant a l’alumnat i que tindrà dues setmanes per lliurar. A cada trimestre hauran de lliurar tres redaccions.

2/ La idea principal del curs és que l’alumnat pugui aprendre japonès de forma seriosa i rigorosa, però sense que ho faci suposi una càrrega de treball que els dificulti rendir en les seves obligacions acadèmiques, per això no hi haurà exàmens, ni s’han programat classe durant les setmanes probables d’avaluació trimestral als instituts.

3/ De cara a promoure la interacció tant entre l’alumnat, com de cada alumne/a amb la professora, per poder fer aquest curs, demanem als pares i mares que tinguin l’amabilitat de demanar als seus fills/es que quan es connectin a les classes, ho facin amb la càmera i el micro encesos, excepte casos puntuals i justificats.

4/ Les classes a les quals no puguin assistir, podran ser enregistrades perquè les vegin més tard, de forma puntual i excepcional, avisant-nos amb una antelació mínima de 24 hores. Hauran d’assistir almenys al 60% de les classes a ZOOM per poder passar de trimestre. Els enregistraments estaran disponibles en línia (NO es poden descarregar, només visualitzar, durant 7 dies, després dels quals s’eliminaran automàticament i NO es podran recuperar). Sol·licitar i visualitzar l’enregistrament NO compte a efectes d’assistència.

4/ A partir dels 15 anys, i després d’una entrevista amb la professora encarregada del grup concret al qual es volguessin apuntar, podran accedir als cursos regulars JFS.

5/ Aquells nois i noies, entre els 12 i els 17 anys, que voldrien seguir en aquest curs específic per a joves ho podran fer, sempre que, per als anys acadèmics futurs, poguéssim formar un grup de mínim 6 alumnes.

6/ Per passar del curs de joves a adults (a partir dels 15 anys) haurien de fer la prova de nivell (gratuïta) per entrar al nivell que els correspondria, el motiu és que no fem exàmens en aquest curs de joves.

7/ Com s’inscriuen? Les inscripcions seran trimestrals, a través de la web, així com el pagament de les matrícules.

8/ Els recordem que està terminantment prohibit fer fotografies, captures de pantalles o fer vídeos de les classes. Qualsevol infracció en aquest sentit pot comportar lexpulsió del curs sense dret a reemborsament de limport abonat.

13/09/2022

Consultar dates.

Online.

Consultar cursos i preus.

Casa Àsia i Fundació Japó, Madrid.