22/10/2020 | Activitats > Diversitat i Interculturalitat

En aquesta trobada coneixerem de primera mà les trajectòries i experiències de quatre dones empresàries d’origen asiàtic que han triat la ciutat de Barcelona per desenvolupar els seus projectes professionals i emprenedors. Es tracta d’una sessió Meet & Share proposada per Casa Àsia per al Barcelona Expat Week organitzat per Barcelona Activa de l’Ajuntament de Barcelona.

Presenta i modera:
Gaëlle Patin Laloy, responsable del programa de Diversitat i Interculturalitat de Casa Àsia

Hi participen:
Vaishali Dasgupta, directora del Grup de Restauració Bembi
Lingling Xu, sòcia fundadora de LinkChina Translations & Consulting
Shreyashee Nag, directora fundadora de Shreyashee Dance Company i Nupura International Center for Dance and Music
Mihee Seu, fundadora i directora de OASTA Consulting

Idioma de la sessió: anglès

Destaquem la presència asiàtica en l’esdeveniment.

Coneix a una de les amfitriones del Barcelona Expat Week d’enguany:

Lynn Wong | Singapur | 21 anys a Barcelona

Cofundadora de Grup Eventoplus

Lynn Wong va néixer a Singapur, ha viscut en grans ciutats com Los Angeles i París i l’any 1999 va arribar a Barcelona i va decidir quedar-se. El seu món són els negocis i la comunicació i és cofundadora de l’empresa Grup Eventoplus, que es dedica a l’organització d’esdeveniments multitudinaris.

Barcelona Expat Week és un nou esdeveniment híbrid, digital i presencial, que tindrà lloc del 19 a 23 d’octubre 2020. Està dirigit a la comunitat internacional de Barcelona i a persones interessades en el talent internacional de la ciutat. Sorgeix com a alternativa a la fira Barcelona International Community Day, que enguany s’ha posposat a causa de la COVID-19. Compta amb un programa d’activitats: tallers, meet & share, webinars i trobades presencials.

Registra’t a la plataforma virtual per tenir accés gratuït a totes les activitats i contactar amb els altres membres de la comunitat.

Per registrar-te a l’esdeveniment i a la sessió Meet & Share, inscriu’te aquí

Programa complet aquí.

22/10/2020
Dijous 22 d’octubre a les 14.00 h
Inscripcions obertes.
Online.
Activitat gratuïta.
Barcelona Expat Week aquesta organitzat per Barcelona Activa. Casa Àsia col·labora amb la sessió Meet & Share “D’Àsia a Barcelona, experiències de dones empresàries”.