19/04/2020 | Barcelona | Activitats > Política i societat

Amb motiu de la presentació del llibre L’aprenent d’aikido, que conjuga la novel·la negra, el thriller psicològic i les arts marcials, es debatrà sobre la imatge que en la novel·la negra s’ha ofert de les arts marcials orientals.

L’aprenent d’aikido, narra les aventures i desventures de Pau Aguiló, barceloní de temperament inestable que es veu atrapat en una turbulenta seqüència de successos que esdevenen a la Barcelona canallesca dels vuitanta i en el prepirineu català. Però un art marcial anomenat Aikido vindrà a ajudar-lo, o no.

L’aikido; holístic, bell i inspirador, irromp en la vida del personatge de Pau Aguiló com un sabre vital que tallarà per la meitat les seves opinions i contradiccions més profundes.

De la primera a l’última línia, gràcies a la seva narrativa àgil i vibrant, aquesta novel·la mantindrà a qui la llegeixi pendent del desenllaç d’un entramat d’esdeveniments i personatges que plantegen qüestions tan vitals com paradoxals. Una obra que conjuga la novel·la negra, el thriller psicològic i les arts marcials.

Jaume Segura, expert practicant i instructor d’Aikido, ens presenta la seva primera novel·la sobre aquest art marcial tradicional japonès que interessarà per igual a profans i a entesos.

Presentació a càrrec de:
Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius.

Taula redona a càrrec de:
Jaume Segura, autor del llibre L’aprenent d’Aikido (Pensódromo), i autor i instructor 5º dan d’aikido.
Magda Julià, psicòloga humanista.
Jordi Amorós, shihan d’aikido i president d’Aiki Catalunya.

19/04/2020
Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 19h.
Inscripcions tancades.
Can Jaumandreu
c/Perú 52
Barcelona
Entrada gratuïta, prèvia inscripció.
Casa Àsia