15/03/2022 | Madrid | Activitats > Política i societat
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

Casa Àsia i l’Editorial Kairós presenten el llibre Las bases del yoga de Swami Satyananda Saraswati. Aquest llibre ens obre les portes a la profunda cosmovisió del ioga. Cita les seves fonts originals, des dels Vedes i les Upanishads, la Bhagavad Gita, els Ioga Sutres, els textos clàssics del hatha-ioga, passant per les poc conegudes vides dels mestres nathes, fins a arribar als grans ioguis contemporanis.

Un text apassionant on l’autor, que ha recorregut de primera mà el procés interior del ioga, ens porta a descobrir-ne les bases, les pràctiques i el llegat ancestral que s’ha mantingut viu de mestre a deixeble fins al present; i a comprendre el procés del ioga, des dels seus orígens mil·lenaris fins a la manera com s’ensenya avui dia a Occident.

Swami Satyananda Saraswati és monjo i mestre hindú. Nascut a Barcelona, ha viscut la major part de la seva vida a l’Índia dedicat a la pràctica, l’estudi i la contemplació de la tradició del ioga, l’advaita-vedanta i el shivaisme del Caixmir. Fundador de l’associació Advaitavidya, la comunitat Kailas Ashram i d’Ediciones Advaitavidya.

Paraules de benvinguda:
Emilio de Miguel, director del Centre Casa Àsia-Madrid

Participen:
Agustín Paniker, director d’Editorial Kairós
Swami Satyananda Saraswati, autor del llibre

15/03/2022

Dimarts 15 de març de 19.00 h a 21.00 h CET

Centre Casa Àsia-Madrid
Palacio de Cañete
c/ Mayor, 69
Madrid

Activitat gratuïta.

Casa Àsia i l’Editorial Kairós.