La cuina de l’Índia és una de les més famoses i riques a nivell internacional i, tanmateix, encara és per a molts una gran desconeguda. La cuina índia no és única, està formada per una àmplia gamma de cuines tradicionals i regionals. A causa de la varietat cultural del país, els diferents climes i tipus de sòl i els diversos grups ètnics i religiosos, aquestes cuines varien molt entre si. A més, les receptes també canvien d’una temporada a una altra depenent de quines verdures i fruites es poden trobar a cada època de l’any.
En aquest taller aprendrem pas a pas a cuinar una beguda tradicional de l’Índia a base de iogurt i mango, el lassi de mango, molt refrescant, digestiva, lleugera, ja que es beu molt freda.
També aprendrem a fer una recepta de Butter Chicken indi o Murgh Makhani, acompanyat d’un arròs basmati suau i aromàtic. Aquesta recepta punjabi és un plat cremós, suau, equilibrat i amb la gamma de sabors i espècies que associem amb els curris de l’Índia.
Cal portar:
– Davantal i un drap de cuina
Professora:
Deepti Golani, diplomada en Història, Economia i Literatura Anglesa i Postgrau en Economia per la Universitat de Rajasthan. Formadora intercultural, consultora, professora i conferenciant especialitzada en la cultura índia, les matemàtiques vèdiques, el protocol social i dels negocis a l’Índia. A més col·labora com a ponent amb mitjans de comunicació a TV, ràdio i diverses publicacions i professora de hindi a Casa Àsia.
Dijous 15 de juny, de 18.30 h a 20.30 h CET
Centre Cívic Parc Sandaru
c/ Buenaventura Muñoz, 21
Barcelona
Preu: 15 euros + 7 euros (material)