28/04/2020 | | Activitats > Política i societat

Com canviarà el món la guerra tecnològica i comercial entre la Xina i els Estats Units? Quin paper pot jugar la Unió Europea davant aquest conflicte? Què és la Nova Ruta de la Seda xinesa, i quins canvis està generant a Àfrica o el Sud-est Asiàtic?

Quina relació té Pequín amb les noves potències del món multipolar com Rússia, l’Índia o el Japó? En aquesta conferència, a càrrec del periodista Javier Borrás que impartirà el curs online “La Xina i les seves relacions internacionals: des dels Estats Units fins a l’Àfrica”, abordarem aquestes i més incògnites, per a entendre com la Xina actual està canviant la globalització i el sistema internacional.

Presenta:
Rafael Bueno, director de Política i Societat i Programes Educatius de Casa Àsia.

Conferència a cargo de:
Javier Borràs Arumí, és periodista freelance i analista internacional. Va ser corresponsal de l’Agència EFE a Pequín i és autor del llibre sobre la Xina Vermella i grisa (Editorial Alfabet). Ha publicat a Jotdown, Esglobal, Política Exterior, El Mundo, La Vanguardia, Público, El Confidencial, Crític, Catalunya Diari i Procés, entre altres. Ha escrit cròniques des de la Xina, el sud-est asiàtic, Rússia, l’Índia, Amèrica Llatina i l’Europa post-soviètica. També és cofundador de la newsletter setmanal CHINASIA.

28/04/2020
Dimarts 28 d’abril de 2020 a les 19.00 h.
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Activitat gratuïta prèvia inscripció.
Casa Àsia