28/04/2021 | | Activitats >
Activitat tancada
Consulta la nova oferta formativa aquí: www.casaasia.cat/formacion

La cuina de l’Índia és una de les més famoses i riques a nivell internacional però és encara per a molts una gran desconeguda. La cuina índia no és única, es compon d’una àmplia gamma de cuines tradicionals i regionals. A causa de la varietat cultural de país, els diferents climes i tipus de sòl i als diversos grups ètnics i religiosos, aquestes cuines varien molt entre si. A més, les receptes també canvien d’una temporada a una altra depenent de quina verdures i fruites poden trobar-se en cada època de l’any.

El primer que ens crida l’atenció a l’Índia són l’aroma i el gust d’espècies i condiments, sempre perfectament combinats que s’utilitzen per aconseguir el deliciós i particular gust de cada plat. Acostar-se a la gastronomia d’un país és una bona manera, no només de gaudir de bon menjar, sinó també de conèixer una part important de la seva cultura i els seus costums. Triar certs aliments, preparar-los i consumir-los de determinada forma i dins d’un context concret, defineixen part important d’una societat.

Amb aquest webcast volem donar a conèixer de la mà de Vaishali Das Gupta i Sanjay Das Gupta, del grup Bembì, la màgia de la gastronomia índia, descobrint quins són els principals hàbits i costums dels indis a l’hora de dinar, la immensa varietat de sabors que existeixen i els principals ingredients i tècniques de cocció que utilitzen.

Presentació:
Carmen Bedoya, coordinadora d’Economia i Empresa del Centre Casa Àsia-Madrid.

Webcast a càrrec de:
Vaishali Das Gupta, encarregada d’esdeveniments del grup Bembì, ha treballat en el sector de l’hostaleria a l’Índia, Londres i Espanya.
Sanjay Das Gupta, mànager de sala del grup Bembì, format en les millors escoles d’hosteleria i apassionat de la gastronomia índia.

Aquest webcast s’emmarca en el programa del Gastrofestival 2021, singular cita gastronòmica que tindrà lloc del 17 d’abril a el 2 de maig promoguda per l’Ajuntament de Madrid i Madrid Fusión.

El Gastrofestival permet gaudir any rere any d’experiències gastronòmiques culturals úniques vinculades a la literatura, l’art, el cinema i al coneixement d’altres identitats.

Podràs seguir també aquest webcast a Youtube en aquesta mateixa pàgina el dia i hora indicats:

28/04/2021
Dimecres 28 d’abril de 17.00 h a 18.30 h
Inscripcions obertes.
Online. 24 hores abans de l’acte les persones inscrites rebran la informació necessària per accedir-hi.
Activitat gratuïta.
Casa Àsia, amb la col·laboració del Grup Bembi.